Νίκος Οικονομόπουλος: Το θαύμα που βίωσε on camera – «Το είδαν όλοι…»

Νίκος Οικονομόπουλος: Το θαύμα που βίωσε on camera – «Το είδαν όλοι...»

Απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο «FAITH», που προβάλλεται στον ΑΝΤ1+ προβλήθηκε σήμερα, 12 Ιανουαρίου στο Πρωινό.
Ο Νίκος Οικονομόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό που συνέβη εδώ στην εκκλησία είναι κάτι το οποίο το έχω ζήσει κι εγώ ο ίδιος».

Και προσθέτει ο τραγουδιστής: «Ένας λόγος που σας πήγα εκεί και μιλάμε και γι’ αυτό το θέμα είναι ότι θέλω να το δει κι ο κόσμος με τα δικά του μάτια. Να βοηθήσω την πίστη των ανθρώπων που ίσως την έχουν χάσει. Αν το πεις στον οποιονδήποτε, ίσως να σου πει ότι “εντάξει, δεν έχει λογική”, όμως στα πνευματικά πράγματα δεν υπάρχει λογική. Ο Θεός δεν ερμηνεύεται».Ο Νίκος Οικονομόπουλος βιώνει το θαύμα μπροστά στην κάμερα και όταν βλέπει την εικόνα της Παναγίας να πλημμυρίζει με μύρο και λέει: «Το είδαν όλοι, δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου. Και ήμασταν μόνο πέντε άνθρωποι εκείνη τη στιγμή γιατί είχα ζητήσει από τον πατέρα Χριστόδουλο να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη για να υπάρχει ησυχία. Έκανε το θαύμα της. Ευτυχώς που τα βλέπατε και ήσασταν εδώ, δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει. Αυτό το πράγμα γίνεται παρουσία του Αγίου Πνεύματος».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: