Νίκος Ορφανός για Εκτός υπηρεσίας: «Ο ήρωας μου είναι βουλευτής και στήνει κομπίνα»

Νίκος Ορφανός για Εκτός υπηρεσίας: «Ο ήρωας μου είναι βουλευτής και στήνει κομπίνα»

Ο Νίκος Ορφανός είναι από τις περιπτώσεις των καλλιτεχνών που αποφεύγουν την άσκοπη έκθεση στα μίντια και προτιμά να μιλά με τη δουλειά του.
Ο ηθοποιός τη φετινή τηλεοπτική χρονιά βγαίνει… «Eκτός υπηρεσίας» στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 και υπόσχεται ότι θα απολαύσουμε μια καθαρόαιμη κωμωδία με σπιρτάδα και πολύ γέλιο.
Επιστρέφετε τηλεοπτικά με μια ακόμη κωμωδία. Εχοντας μια ιδέα από τα πρώτα τρέιλερ, το «Εκτός υπηρεσίας» μάς έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες.

«Είναι πολύ θετικό ότι από τα πρώτα διαφημιστικά υπάρχει αυτή η ευχάριστη αίσθηση, αν και τα τρέιλερ είναι μια πολύ συμπυκνωμένη και μικρή εικόνα αυτού που πρόκειται να ακολουθήσει. Το πρότζεκτ είναι τεράστιο όπως και το υλικό με το οποίο έχει δομηθεί η ιστορία που θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται σιγά σιγά για να αποτυπωθεί το μωσαϊκό ενός ολόκληρου νησιού, καθώς η δράση εκτυλίσσεται σε ένα φανταστικό ελληνικό νησί. Εκεί δυο χωριά είναι σε διαμάχη για την πατρότητα ενός ήρωα του 1821».Φαντάζομαι ξεδιπλώνεται σεναριακά και όλη η παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας.«Πράγματι. Μικρότητες, ανταγωνισμοί, χαμηλές προσδοκίες, μικροσυμφέροντα, παραγοντισμοί και όλα αυτά που μπορεί να είναι αφανή και να υποβόσκουν σε έναν μικρό τόπο, θα έρθουν και θα ζωντανέψουν με έναν τρόπο κωμικοτραγικό».Το «Εκτός υπηρεσίας» είναι από τις λίγες κωμικές σειρές της σεζόν. Φέτος κυριαρχεί το δράμα. «Είναι κάπως πιο εύκολες οι δραματικές ιστορίες. Είναι όμως τρομερά δύσκολο να γράφεις καθαρή κωμωδία. Η κωμωδία είναι η πεμπτουσία της Τέχνης γιατί υπηρετεί τον άνθρωπο. Δίνει χαρά, γέλιο, ενθάρρυνση, ψυχική ανάταση».Ειδικά σε τόσο δύσκολες εποχές…«Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο πάντα είναι δύσκολοι οι καιροί που διανύει η ανθρωπότητα. Ωστόσο, συμβαίνουν και όμορφα πράγματα. Νομίζω ότι ζούμε μια συναρπαστική εποχή παρ’ όλα αυτά που βιώνουμε, πόλεμο, οικονομική κρίση, πανδημία, τα οποία είναι εξαιρετικά λυπηρά».Εδώ λοιπόν έρχεται η κωμωδία να επιτελέσει το δικό της έργο. Πείτε μας για την υπόθεση στο «Εκτός υπηρεσίας». «Σε ένα μικρό νησί υπάρχει μηδενική εγκληματικότητα και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θέλει να κλείσει το αστυνομικό τμήμα και να μεταθέσει τους αστυνομικούς σε άλλες μονάδες.Εκείνοι για να μη χάσουν τον… επαγγελματικό τους παραθερισμό και να παραμείνουν σε αυτόν τον τόπο, κλέβουν τον “πολιούχο” ήρωα και βάζουν σε διαμάχη τα δυο χωριά.Από εκεί αρχίζουν οι διώξεις σε όλα τα επίπεδα, προσωπικά και θεσμικά, και όλοι βρίσκονται αντιμέτωποι με όλους με καταστάσεις…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: