Ντουράντ: Ο ΛεΒέρτ θα μπορούσε να είναι το τρίτο αστέρι

Ντουράντ:  Ο ΛεΒέρτ θα μπορούσε να είναι το τρίτο αστέρι

Ντουράντ: “Ο ΛεΒέρτ θα μπορούσε να είναι το τρίτο αστέρι”

Ο Κέβιν Ντουράντ πιστεύει ότι ο Κάρις ΛεΒέρτ μπορεί να είναι το τρίτο αστέρι των Νετς, την νέα χρονιά, παρά το γεγονός ότι το όνομα του ακούστηκε για ανταλλαγή.

Ο Κέβιν Ντουράντ πιστεύει ότι ο Κάρις ΛεΒέρτ μπορεί να είναι το τρίτο αστέρι των Νετς, την νέα χρονιά, παρά το γεγονός ότι το όνομα του ακούστηκε για ανταλλαγή.

Ο 26χρονος περιφερειακός, Κάρις ΛεΒέρτ, παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης από τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος πιστεύει ότι μπορεί να γίνει ο τρίτος αστέρας της ομάδας πίσω από εκείνον και τον Κάιρι Ίρβινγκ.

Ο Κέβιν Ντουράντ πιστεύει πολύ στον νεαρό αθλητή, ο οποίος φαίνεται να παραμένει στο ρόστερ της νέας χρονιάς, παρά τα σενάρια που έμπλεκαν το όνομά του με πιθανή ανταλλαγή. Συγκεκριμένα ανέφερε στο podcast Old Man & The Three ότι: “Πιστεύω ότι ο Κάρις είναι εκείνος ο τέλειος τύπος για εμάς, σε κάθε βραδιά μπορεί να ηγηθεί στο σκοράρισμα ή στις ασίστ ή μπορεί να ελέγξει την επίθεση ή να τον ψάξουμε στο ποστ σ’ ένα ματσάρισμα. Νιώθω ότι έχει τα εργαλεία να κάνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Στην ομάδα μας, παίζουμε ανιδιοτελώς, και έχουμε τα παιδιά που μπορούν να παίξουν μπάσκετ, όποτε ο καθένας μπορεί να γίνει ο σταρ σε κάθε βραδιά”.

Όταν του ζητήθηκε να ξεκαθαρίσει αν μπορεί ο ΛεΒέρτ να γίνει το “τρίτο αστέρι” στην ομάδα του Μπρούκλιν τη νέα χρονιά, απάντησε: “Φυσικά“.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: