Ο ατζέντης του Μαουρίσιο στο SPORT24: 'Η πρόταση της Νταμάκ ήταν πρόταση ζωής, αλλά από τον Παναθηναϊκό δεν σεβάστηκαν την επιθυμία του'

Ο ατζέντης του Μαουρίσιο στο SPORT24: 'Η πρόταση της Νταμάκ ήταν πρόταση ζωής, αλλά από τον Παναθηναϊκό δεν σεβάστηκαν την επιθυμία του'

Μέσα στον… πανικό της διευθέτησης των τελικών λεπτομερειών για τις προσθήκες των Παλάσιος. Μπρινιόλι, η πρόταση που έφτασε στον Παναθηναϊκό στο παρά δύο της ολοκλήρωσης της μεταγραφικής περιόδου για την παραχώρηση του Μαουρίσιο πέρασε, ουσιαστικά, στα ψιλά.

Η πρόταση ήρθε από την Νταμάκ της Σαουδικής Αραβίας και απορρίφθηκε χωρίς πολλά πολλά από τους “πράσινους”. Το SPORT24 επικοινώνησε με τον ατζέντη του Βραζιλιάνου μέσου, τον Πιέρ Φερνάντες, αναζητώντας λεπτομέρειες για το background της εν λόγω υπόθεσης και η αλήθεια είναι πως από την επικοινωνία προέκυψαν διάφορα ενδιαφέροντα.

“Συμφωνία κυρίων”

Ο λόγος λοιπόν στον Πιέρ Φερνάντες: “Το περασμένο φθινόπωρο, όταν υπήρχε η διαπραγμάτευση με τον Παναθηναϊκό, ο Μαουρίσιο είχε πρόταση και από την Αλ Αϊν της Σαουδικής Αραβίας, η οποία του έδινε 1,7 εκατ. ευρώ τον χρόνο για διετές συμβόλαιο. Τότε όμως, ο Μαουρίσιο ήθελε να μείνει στην Ελλάδα, προτιμούσε να παίξει στον Παναθηναϊκό, έναν πολύ μεγάλο και φημισμένο σύλλογο για κάθε Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

Φυσικά ενημερώσαμε τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού γι’ αυτή την πρόταση και του ζητήσαμε, στην τελική επαφή που είχαμε στο σπίτι του, αν και εφόσον έρχονταν μια πρόταση από την Αραβία στο τέλος της σεζόν και ο Μαουρίσιο ήθελε να πάει, τότε ν να μην στέκονταν εμπόδιο.

Ο ίδιος αναγνώρισε πως σε κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να επέμβει και μας έδωσε τον λόγο του πως αν ο Μαουρίσιο ήθελε να φύγει έχοντας στα χέρια του μια πρόταση που θα διασφάλιζε οικονομικά τη ζωή του, δεν θα έβαζε εμπόδια. Δεν αποτυπώθηκε σε κανένα συμβόλαιο, ήταν μια συμφωνία κυρίων”, τονίζει ο Φερνάντες δίνοντας το πρώτο σκέλος αυτής της υπόθεσης.

“Βρες ομάδα, μπλόκο Γιοβάνοβιτς”

Και συνεχίζει.

“Οταν τελείωσε το πρωτάθλημα, ο Μαουρίσιο με ενημέρωσε πως είναι καλά στην Αθήνα, η οικογένειά του περνάει καλά και ο ίδιος αισθάνεται άνετα στον Παναθηναϊκό, οπότε ό,τι είχαμε συζητήσει το περασμένο φθινόπωρο, δεν χρειάζονταν να ενεργοποιηθεί. Ενημερώσαμε τη διοίκηση του Παναθηναϊκού πως ο Μαουρίσιο παραμένει και δεν ασχοληθήκαμε με τίποτα διαφορετικό έκτοτε.

Στα μέσα Αυγούστου όμως, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού επικοινώνησε μαζί μου, ζητώντας να βρω ομάδα για τον Μαουρίσιο, λέγοντάς μου πως ήθελε και 500.000 ευρώ ώστε αυτά τα χρήματα και αυτά που προβλέπονταν στο συμβόλαιο του Μαουρίσιο να τα αξιοποιούσε για να φέρει έναν επιθετικό στην ομάδα.

Ξαφνιάστηκα, ήταν κάτι που δεν περίμενα, αλλά κινητοποιήθηκα και έτσι στις 29 Αυγούστου έφτασε η πρόταση της Νταμάκ, Πρόταση 600.000 δολαρίων…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: