Ο Χρήστος Αφρουδάκης αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής της Βουλιαγμένης

Ο Χρήστος Αφρουδάκης αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής της Βουλιαγμένης

Από την πρώτη στιγμή που κρέμασε το σκουφάκι του δήλωσε διαθέσιμος στη διοίκηση της Βουλιαγμένης για να βοηθήσει όπως μπορεί.

Λίγους μήνες μετά ο Χρήστος Αφρουδάκης είναι πλέον Γενικός Διευθυντής των τμημάτων υδατοσφαίρισης του ΝΟΒ. Ο εμβληματικός πολίστας θα βοηθήσεις στην εξέλιξη και στην ανάπτυξη όλων των τμημάτων πόλο του συλλόγου και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε εθελοντική βάση.

Γιώργος, Χρήστος και Ζάχος Αφρουδάκης: The Last Brothers

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΝΟΒ: “Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη της θέσης του Γενικού Διευθυντή Υδατοσφαίρισης Ν.Ο.Β. από τον Ολυμπιονίκη και πρώην αρχηγό της Εθνικής ομάδας αλλά και της ομάδας του Ν.Ο.Β. Χρήστο Αφρουδάκη.

Η συμβολή του Χρήστου Αφρουδάκη θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην εξέλιξη και στην ανάπτυξη όλων των τμημάτων Υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Β. Το γεγονός ότι η συνδρομή του θα είναι σε εθελοντική βάση, υπογραμμίζει τις οικογενειακές σχέσεις που έχει ο Χρήστος με τον Ν.Ο.Β.

Ο Χρήστος Αφρουδάκης δήλωσε σχετικά: “Από την πρώτη ημέρα που αποφάσισα να αποχωρήσω από την αθλητική δράση, έθεσα εαυτόν στη διάθεση της Διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης. Στόχος μου είναι να βοηθήσω εθελοντικά τον Σύλλογο που του προσέφερα και μου προσέφερε πάρα πολλά, τόσο στην αθλητική μου καριέρα, όσο και στην προσωπική μου ζωή.

Νιώθω ηθική υποχρέωσή μου να μεταλαμπαδεύσω στις νέες γενιές έστω ένα μέρος των εμπειριών που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια από το άθλημα της υδατοσφαίρισης, σε Συλλογικό και Εθνική επίπεδο, βάζοντας κι εγώ με τη σειρά μου ένα μικρό λιθαράκι στην εξέλιξη και την πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Ευχαριστώ τη Διοίκηση του Ν.Ο.Β. για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου αναθέτοντάς μου την τιμητική θέση του Γενικού Διευθυντή του Τμήματος Υδατοσφαίρισης”.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: