Ο Ερντογάν και η “συμμορία των 5”!

Ο Ερντογάν και η “συμμορία των 5”!

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

https://www.etsy.com/listing/804994360/bracelet-handmade-women-gold-plated

Ο Ερντογάν και η “συμμορία των 5”!

Ο Τούρκος πρόεδρος κατηγορείται ότι την ώρα που οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα πρέπει να δώσουν αγώνα επιβίωσης κατά τη διάρκεια του “λοκντάουν” τριών εβδομάδων , χωρίς να ΄΄χουν τη παραμικρή βοήθεια από το κράτος, 5 Τούρκοι μεγαλοεπιχειρηματίες παίρνουν τα πάντα. Η αντιπολίτευση τους ονομάζει “συμμορία των 5”.

 

“Υπάρχει μια πολύ προφανής ταξική διάκριση “, επισημαίνει στην ιστοσελίδα Ahval, ο Eser Karakaş, Τούρκος καθηγητής οικονομικών.

«Δεδομένου ότι η κυβέρνηση εγγυάται καθαρό εισόδημα στις εταιρείες που κερδίζουν διαγωνισμούς για την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων, γεφυρών και αεροδρομίων, 9 εκατομμύρια δολάρια θα καταβληθούν στη γέφυρα Yavuz Sultan Selim κατά τη διάρκεια αυτού του loknt;aoyn 18 ημερών. 30 εκατομμύρια δολάρια θα καταβληθούν για τη Γέφυρα του Οσμάν Γκάζι », σημειώνει.

Ο Güldem Atabay, οικονομολόγος που γράφει τακτικά για το Ahval, επισημαίνει ότι “είναι απαράδεκτο να παρέχουμε εγγύηση εσόδων ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων στην εταιρεία που κατασκεύασε τη γέφυρα Osman Gazi κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ενώ οι οι έμποροι δεν θα λάβουν καμία βοήθεια”.

 

Οι πέντε επιχειρηματίες, καθώς και οι εταιρείες τους, που αναφέρονται από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ως «συμμορία πέντε» είναι πρόσωπα που έχουν κερδίσει σχεδόν όλες τις μεγάλες δουλειές κατά τη διάρκεια της κυριαρχίας του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Αυτοί οι επιχειρηματίες είναι ο πρόεδρος της Cengiz Holding Mehmet Cengiz, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Limak Holding Nihat Özdemir, ο Πρόεδρος του MNG Holding Mehmet Nazif Günal, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kolin Construction Naci Koloğlu και ο Cemal Kalyoncu της Kalyon Construction.

Σύμφωνα με στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας, αυτές οι πέντε εταιρείες στην Τουρκία συγκαταλέγονται στις 10 κορυφαίες ιδιωτικές εταιρείες δημοσίων έργων υποδομής από το 1990 έως το 2020.

Οι εταιρείες έχουν κερδίσει έργα αξίας 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Το ποσοστό αυτό αντιπροσωπεύει το 30% όλων των έργων που πραγματοποιήθηκαν.

Το έργο Istanbul Kanal διανέμεται επίσης μεταξύ εκείνων που βρίσκονται κοντά στην κυβέρνηση. Μαζί με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ, ο Berat Albayrak, πρώην Τούρκος Υπουργός Οικονομικών και γαμπρός του Ερντογάν, αγόρασε ακίνητα κατά μήκος της διαδρομής, πράγμα που σημαίνει ότι θα επωφεληθεί προσωπικά οικονομικά από την προκύπτουσα αύξηση της τιμής των ακινήτων.

 

Ποιοτική & Οικονομική VoIP Τηλεφωνία
Source link

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: