Ο κατάλογος των μαρτύρων

Ο κατάλογος των μαρτύρων

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Τα πρόσωπα που θα κληθούν ως μάρτυρες συζητήθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής προκαταρτικής εξέτασης για τη διερεύνηση αδικημάτων που τυχόν έχουν τελεσθεί από τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Η επιτροπή θα ασχοληθεί με τους χειρισμούς που είχαν γίνει όσον αφορά τις τηλεοπτικές άδειες και με βάση τον αρχικό σχεδιασμό θα συνεδριάζει τρεις φορές την εβδομάδα.

Σύμφωνα με πηγές της πλειοψηφίας, η πρόταση που κατέθεσε ο εισηγητής της Ν.Δ. Θάνος Πλεύρης ήταν να ακολουθηθεί ο κατάλογος των μαρτύρων του πταισματοδίκη. Συγκεκριμένα ζήτησε να κληθούν -σε πρώτο κύκλο- οι Κ. Τόμπρας, Χρ. Καλογρίτσας, Χρ. Νικολάου και Α. Λιανός και -σε δεύτερο κύκλοοι Δ. Βερύκιος, Β. Μαρινάκης και Κ. Βαξεβάνης.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ -σύμφωνα με πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης- προτάθηκαν ως μάρτυρες οι Χρ. Καλογρίτσας, Βλαδ. Καλογρίτσας, Χρ. Νικολάου, Αν. Λιανός, Μ. Σαάντ, Γ. Στουρνάρας, Γ. Μπασιάς, Μ. Μπάχας, Αθ. Τσαδάρης, Άν. Κουσκούρη, Ειρ. Φιλακουρίδου, Τ. Θεοδωρικάκος, Δ. Τερζόγλου, Κ. Βαξεβάνης.

Με βάση «γαλάζιες» πηγές, στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να κληθεί και ο Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, η πλειοψηφία υποστήριξε ότι ενάγουσα ήταν η Τοξότης Α.Ε. και ο Χρ. Καλογρίτσας. Προσέθεταν ότι ο Βλ. Καλογρίτσας, με βάση το καταστατικό της «Τοξότης», δεν δικαιολογείται να κληθεί, ενώ δεν είχε κληθεί καν ως μάρτυρας από τον πταισματοδίκη. Ωστόσο, πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλούσαν για άρνηση από την πλευρά της πλειοψηφίας να καταθέσει ο άνθρωπος που συμμετείχε στον διαγωνισμό, καθώς και να καταθέσει πρώτος ο Χρ. Καλογρίτσας στην υπόθεσή του. Οι ίδιες πήγες έλεγαν πως από πλευράς προεδρείου επιτροπής υπήρξε παραδοχή ότι ο Χρ. Καλογρίτσας έχει υποπέσει σε αντιφάσεις. 

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: