Ο Λάμπρος Βακιάρος στο gossip-tv: «Το MasterChef ήταν δύσκολη εμπειρία»

Ο Λάμπρος Βακιάρος στο gossip-tv: «Το MasterChef ήταν δύσκολη εμπειρία»

Γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα, κερδίζοντας τον τίτλο του Έλληνα MasterChef, όταν κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση του ριάλιτι μαγειρικής.
Ο Λάμπρος Βακιάρος, από το 2017 μέχρι και σήμερα, παραμένει στο Star, κάνοντας αυτό που γνωρίζει αρκετά καλά. Ο γνωστός chef, ανήκει στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού, γεμίζοντας με γεύσεις και αρώματα τη Φωλιά των Κου Κου.
Με πλούσιο βιογραφικό, αλλά και ένα ιδιαίτερο account στο Instagram, ο γνωστός chef φαίνεται να έχει κάνει τη μεγάλη του αγάπη, επάγγελμα!

Ο Λάμπρος Βακιάρος μίλησε για όλα στο gossip-tv.Νέα σεζόν και σε βρίσκει για άλλη μια φορά στη «Φωλιά των Κου Κου». Πώς είναι η καθημερινή σου εμπειρία δίπλα στον Κρατερό και την Κατερίνα;Άλλη μια σεζόν ξεκίνησε δυναμικά! Η ομάδα είναι πολύ δεμένη με πολύ καλή ενέργεια και το αποτέλεσμα βγαίνει προς τα έξω. Η σχέση μου με τους παρουσιαστές είναι εξαιρετική και είναι άνθρωποι που τους εκτιμώ ιδιαίτερα γιατί με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύουμε μαζί.Τηλεοπτικά, νιώθεις έτοιμος να αναλάβεις τη δική σου εκπομπή μαγειρικής; Τι το διαφορετικό θα είχε πιστεύεις από τις υπόλοιπες;Η αλήθεια είναι ότι κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν ποτέ δεν ήμουν απόλυτα έτοιμος να αναλάβω προτάσεις που είχα, όμως πάντα το έκανα και πολύ γρήγορα έφτανα στο επίπεδο να εξαλείφω το χάσμα του ότι κάτι μου έλλειπε. Η καθημερινή τριβή και τα λάθη είναι αυτά που σε εξελίσσουν σε οτιδήποτε και αν αναλάβεις να κάνεις. Όταν έρθει αυτή η στιγμή θα μπω στη διαδικασία να σκεφτώ ακριβώς αυτό που με ρώτησες!Φέτος, στην παρέα των Κου Κου προστέθηκε άλλος ένας «MasterChef». Πώς είναι οι σχέσεις σου με τον Σταύρο Βαρθαλίτη;Με το Σταύρο για να είμαι ειλικρινής δεν έχουμε βρεθεί και πολλές φορές διότι δεν συμπίπτουν οι ώρες μας καθώς μαγειρεύουμε και διαφορετικές ημέρες. Γνωρίζοντας τον και περνώντας κάποιο χρόνο μαζί του, πιστεύω ότι είναι αξιόλογος μάγειρας, με όρεξη για ζωή και επικοινωνιακό ταλέντο.Έχοντας ζήσει στο εξωτερικό, πόσο απαιτητικά είναι τα πράγματα εκεί στις κουζίνες των εστιατορίων;Το εξωτερικό και το απαιτητικό δεν είναι απαραίτητα ταυτόσημα. Μπορεί πολύ πιο απαιτητικές να είναι οι συνθήκες σε μία κουζίνα στην Ελλάδα. Όμως όταν μιλάμε για εξωτερικό και ειδικά σε χώρες με αναπτυγμένη γαστρονομία όπως η Ισπανία, Ιταλία, η Γαλλία κτλ. υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για γνώση και ανάπτυξη σε κορυφαία εστιατόρια. Αρκεί όμως να το επιλέξεις συνειδητά και όχι γιατί είναι σε μια άλλη χώρα από αυτή που έχεις συνηθίσει να μένεις.Αρκετοί Έλληνες Chef είχαν την…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: