Ο Μανούσος Μανουσάκης στο gossip-tv: Η επιστροφή, η μεγάλη πρόκληση και το «ευχαριστώ»

Ο Μανούσος Μανουσάκης στο gossip-tv:  Η επιστροφή, η μεγάλη πρόκληση και το «ευχαριστώ»

Τις σειρές μυθοπλασίας της, λίγο πριν από την πρεμιέρα τους στην ΕΡΤ1, παρουσίασε η ΕΡΤ την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, σε μια διαδικτυακή συνάντηση με καλεσμένους συντελεστές και πρωταγωνιστές οι οποίοι, σε μια ζεστή και φιλική συζήτηση, μας έδωσαν μια πρώτη εικόνα απ’ όσα θα παρακολουθήσουμε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στη μικρή οθόνη και μας σύστησαν τους ήρωες που υποδύονται.
Ανάμεσά στους δημιουργούς που άνοιξαν το σπίτι τους και μίλησαν μέσω zoom στους δημοσιογράφους και ο Μανούσος Μανουσάκης.Ο δημιουργός φέτος, μετά την επιτυχία που σημείωσε το «Κόκκινο Ποτάμι» επιστρέφει στην ΕΡΤ με τις μοναδικές μίνι σειρές του. Η αρχή έγινε με την πρεμιέρα της σειράς «Βαρδιανός στα Σπόρκα» μέσω της πλατφόρμας Ertflix.Το «Βαρδιάνος στα σπόρκα» μας μεταφέρει το κλίμα και την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής, στα μέσα του 19ου αιώναΤο «Βαρδιάνος στα Σπόρκα» μας μεταφέρει το κλίμα και την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής, στα μέσα του 19ου αιώνα. Το θέμα της σειράς μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ, καθώς το ξέσπασμα μιας πανδημίας χολέρας διχάζει την κοινωνία. Πρωταγωνίστρια είναι μια μάνα, η οποία μέσα στην καραντίνα ξεπερνά όλα τα εμπόδια προκειμένου να σώσει τον γιο της από τον θάνατο.Μια σειρά εξαιρετική, που αποπνέει κινηματογραφικό αέρα. Μια σειρά χωρίς «φλύαρες» σκηνές και με διαλόγους που αποδίδονται αριστοτεχνικά από τους πρωταγωνιστές. Την κεντρική ηρωίδα, τη γριά Σκεύω, υποδύεται η Ρένια Λουιζίδου, ενώ τον ρόλο του γιου της, του Σταύρου, ερμηνεύει ο Γιώργος Σαββίδης.

Μια σειρά εξαιρετική, που αποπνέει κινηματογραφικό αέρα. Μια σειρά χωρίς «φλύαρες» σκηνές και με διαλόγους που αποδίδονται αριστοτεχνικά από τους πρωταγωνιστές

Τη Ρηνιώ, το κορίτσι του Σταύρου, ενσαρκώνει η Τζένη Καζάκου στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση. Ακόμη, εμφανίζονται οι Πέτρος Ξεκούκης, Τάκης Βαμβακίδης, Παύλος Κουρτίδης, Μαρία Καβουκίδη και πολλοί ακόμη.Μιλώντας στο gossip-tv.gr o Μανούσος Μανουσάκης εξήγησε αν υπάρχει μεγαλύτερη δυσκολία στο να δημιουργήσει άρτια τη σειρά του όταν πρέπει να αποδοθεί σε λίγα επεισόδια, καθώς τα τρία αριστουργήματα των σπουδαίων Ελλήνων συγγραφέων που θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη είναι μίνι σειρές, δηλαδή περιορίζονται στα έξι επεισόδια.

Ο Μανούσος Μανουσάκης στο gossip-tv

Ο Μανούσος Μανουσάκης στο gossip-tv

«Δεν θα έλεγε ότι έχει δυσκολία. Είναι μια…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: