Ο Μπρούνο Άλβες στο SPORT24: “Η ΑΕΚ μού άλλαξε την καριέρα, ο Κριστιάνο με έπεισε να μην αποσυρθώ'

Ο Μπρούνο Άλβες στο SPORT24: "Η ΑΕΚ μού άλλαξε την καριέρα, ο Κριστιάνο με έπεισε να μην αποσυρθώ'

Ήταν το μεγάλο “μπαμ” του φετινού καλοκαιριού. Και το έκανε ο Απόλλων. Είναι αλήθεια όσα γράφονται; Θα γυρίσει όντως ο Μπρούνο; Θα πάει στον Απόλλωνα; Ήταν αρκετοί εκείνοι που δεν πίστεψαν και ακόμα περισσότεροι εκείνοι που αναρωτήθηκαν την εγκυρότητα της είδησης όταν διάβασαν ότι ο Μπρούνο Άλβες επιστρέφει ξανά στην Ελλάδα. Έπειτα από 16 χρόνια. Αυτή τη φορά όμως, όχι για την ΑΕΚ, αλλά για την ομάδα της Ριζούπολης.

Συνέντευξη στη Μαρία Κουβέλη

Ήταν αφενός, η ανάγκη να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά. Ναι, στα 39 του. Χωρίς όρια και περιορισμούς. Το ξεκαθάρισε κι ο ίδιος άλλωστε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο SPORT24: “Μην βάζεις ηλικιακά όρια στο ποδόσφαιρο. Απλά παίξε. Αν σου αρέσει το ποδόσφαιρο, απλά κάντο, συνέχισε να παίζεις”, ήταν η απάντησή του όταν τον ρώτησα για τον Τζανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος στα 43 του μετακόμισε στην Πάρμα.

Ο Μπρούνο Άλβες στο SPORT24: "Η ΑΕΚ μού άλλαξε την καριέρα, ο Κριστιάνο με έπεισε να μην αποσυρθώ'

“Πολλοί μικρότεροι παίκτες με ρωτούν πώς είναι να παίζεις τόσα πολλά χρόνια, πώς είναι να παίζεις μέχρι τα 40, πώς το κάνεις, πώς παραμένεις σε φόρμα. Έτσι, προσπαθώ να τους δίνω συμβουλές για να μαθαίνουν. Για μένα είναι καλό όλο αυτό. Όταν παίρνεις τόσα πολλά από το ποδόσφαιρο είναι ανάγκη να τα δώσεις πίσω. Είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω, επειδή θέλω να βλέπω τους νέους παίκτες να εξελίσσονται, να γίνονται πιο δυνατοί και να έχουν μία πολύ καλή καριέρα στο μέλλον. Είναι σπουδαίο να μεταφέρεις τις γνώσεις σου στους νεότερους και να τους εξηγείς ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να πετύχεις όσα θέλεις”.

Η αγάπη και το πάθος λοιπόν άνευ ορίων ήταν το ένα κομμάτι που τον ώθησε στο να πει το “ναι” και να κάνει το come back, γιατί το story της επιστροφής αποτελείται από τρία σκέλη. Το δεύτερο αφορούσε την ομάδα και την πίστη που ένιωσε προς το πρόσωπό του.

“Στον Απόλλωνα ήρθα επειδή ο πρόεδρος πίστεψε σε μένα. Με ήθελε εδώ και αυτό είναι κάτι που έκανα σ’ όλη μου την καριέρα. Έπαιζα για τους ανθρώπους που με ήθελαν, που με πίστευαν. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Από την άλλη, ήρθα να παίξω, γιατί πιστεύω ότι είμαι σε καλή φυσική και πνευματική κατάσταση για να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο για ακόμα έναν χρόνο.

Είναι σημαντικό για μένα που είχα την ευκαιρία να γυρίσω πίσω στη χώρα που ήξερα ότι θα παίξω ξανά. Έχω πολλές αναμνήσεις, συναισθήματα που γεννήθηκαν πάλι. Η Ελλάδα είναι μία όμορφη χώρα, με καταπληκτικούς ανθρώπους. Είναι πολύ ευχάριστο για μένα που γύρισα”.

Είχα σχεδόν αποφασίσει να σταματήσω, η καρδιά μου όμως ήθελε να συνεχίσω

Ο Μπρούνο στα μέσα του καλοκαιριού βρέθηκε σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι της ζωής του….

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: