Ο Ολυμπιακός κάνει προσφυγή κατά της Super League για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων

Ο Ολυμπιακός κάνει προσφυγή κατά της Super League για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων

Μπορεί να εγκρίθηκε στις 2 Σεπτεμβρίο, με ψήφους 12 υπέρ και 2 κατά, η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League Interwetten από τη σεζόν 2023-24, ωστόσο υπάρχουν αντιδράσεις.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ήταν οι δύο ομάδες που τάχτηκαν τότε κατά της κεντρικής διαχείρισης και είχαν προειδοποιήσει πως θα προχωρούσαν ακόμα και σε προσφυγή και στα δικαστήρια κατά της παραπάνω απόφασης, με τους ερυθρόλευκους να φροντίζουν μάλιστα την τότε απειλή τους να την μετουσιώσουν σε πράξη.

Όπως έγινε γνωστό, η διοίκηση των Πειραιωτών θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου κατά της απόφασης που πάρθηκε για τα τηλεοπτικά δικαιώματα από την πλειονότητα των ομάδων της Super League Interwetten, με την προσφυγή να εξετάζεται στο πλαίσιο συνεδρίασης που θα λάβει χώρα στις 5 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα.

Η ανακοίνωση από το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου:

1. Προσφυγή της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ » και τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» ΚΑΤΑ του ποδοσφαιρικού συνεταιρισμού περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» ΠΕΡΙ αναγνώρισης της ακυρότητας άλλως ακύρωσης της απόφασης της γενικής συνέλευσης του Συνεταιρισμού, που ξεκίνησε την 2.9.2021 και ολοκληρώθηκε κατόπιν διακοπής την 9.9.2021, σχετικά με την τροποποίηση του καταστατικού του Συνεταιρισμού και την υποχρεωτική ανάθεση της κεντρικής διαχείρισης των ραδιοτηλεοπτικών και άλλων συναφών δικαιωμάτων του συνόλου των μελών στο Συνεταιρισμό από την αγωνιστική περίοδο 2023-24 και εφεξής.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: