Ο Παναγιώτης Θεόφιλος στο gossip-tv για τη γέννηση της κόρης του: «Έχω τρελαθεί από ευτυχία»

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος στο gossip-tv για τη γέννηση της κόρης του: «Έχω τρελαθεί από ευτυχία»

O Παναγιώτης Θεόφιλος, τον οποίο είχαμε γνωρίσει μέσα από το πρώτο Power of Love έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv για τον ερχομό της κόρης του που του άλλαξε τη ζωή. 
Παντρεμένος με την Δανάη Παναγιώτου από τον Μάιο του 2020, ο Παναγιώτης βιώνει έτσι και αλλιώς πολύ ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή την οποία έχει “στήσει” στην Κύπρο, τόπο καταγωγής της γυναίκας του.

Στις 12 Φεβρουαρίου ήρθε στον κόσμο το κοριτσάκι τους, στις 21,30 το βράδυ με καισαρική και ζύγιζε 3.300 γραμμάρια. Η Δανάη μπήκε στο μαιευτήριο για φυσιολογικό τοκετό, όμως το μωρό δεν είχε πάρει τη σωστή θέση και παρά τις προσπάθειες του γιατρού της, τελικά γέννησε με καισαρική τομή.«Έχω τρελαθεί από ευτυχία. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ένιωθα έτσι. Τα συναισθήματά μου είναι πρωτόγνωρα και είναι πράγματι αυτό που μας έλεγαν οι δικοί μας: “Θα γίνεις και εσύ γονιός και θα καταλάβεις”. Είναι υπέροχο συναίσθημα να βιώνεις το θαύμα της ζωής. Είμαι ευγνώμων» λέει αποκλειστικά στο gossip-tv ο Παναγιώτης Θεόφιλος ο οποίος από την ημέρα που κράτησε για πρώτη φορά την κόρη του στην αγκαλιά του δεν την αφήνει ούτε στιγμή.Την κακομαθαίνει όμως δεν τον πειράζει καθόλου που θα τον κάνει ό,τι θέλει όταν μεγαλώσει. Τον ρωτήσαμε σε ποιον από τους δύο μοιάζει το παιδί και εκείνος γεμάτος καμάρι και χαρά είπε πως οι συγγενείς λένε ότι μοιάζει σε εκείνον, όμως ο ίδιος θα ήθελε πολύ να πάρει την ομορφιά της μητέρας της. Εδώ που τα λέμε, σε όποιον και αν μοιάσει το παιδί, θα είναι μία κούκλα.Από εμάς να τους ζήσει!Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: