Ο Πικέ έγινε συνδιοργανωτής του πρώτου Παγκοσμίου Κυπέλλου μπαλονιού

Ο Πικέ έγινε συνδιοργανωτής του πρώτου Παγκοσμίου Κυπέλλου μπαλονιού

Το επιχειρηματικό portfolio του Ζεράρ Πικέ επεκτείνεται διαρκώς, παρότι ο ίδιος παραμένει ενεργός ως ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα. Έπειτα από συμμετοχές σε fantasy games και στην αναμόρφωση του Davis Cup στο τένις μεταξύ άλλων, ήρθε ίσως η πιο απρόσμενη επένδυσή του, το… μπαλόνι.

Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός και ο Youtuber Ιμπάι Γιανός συμμετείχαν στη διοργάνωση του πρώτου Παγκοσμίου Κυπέλλου μπαλονιού, που διεξήχθη την Πέμπτη στην Ταραγόνα!

Το μπαλόνι με τη μορφή αγωνίσματος θυμίζει το παιχνίδι που κάνουν όλα τα παιδιά με ένα μπαλόνι, το οποίο χτυπάνε με διάφορα μέρη του σώματός τους και προσπαθούν να μην αγγίξει το έδαφος.

Η ανταγωνιστική μορφή του παιχνιδιού περιλαμβάνει δύο παίκτες, μία πίστα με εμπόδια και πολλή δράση. Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, που μπορούν να περιλαμβάνουν έπιπλα, υψώματα, αυτοκίνητα, ακόμα και ανθρώπους που παρεμποδίζουν την κίνηση, κάθε παίκτης προσπαθεί με ένα χτύπημα να οδηγήσει το μπαλόνι σε σημείο όπου δεν θα το προλάβει ο αντίπαλός του πριν αυτό χτυπήσει στο έδαφος.

“Είναι φανταστικό, κάτι τελείως διαφορετικό. Μερικές φορές πρέπει να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου και να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα”, δήλωσε ο Πικέ γι’ αυτήν τη δραστηριοποίησή του.

Για την ιστορία, νικητής του “παρθενικού” τουρνουά ήταν ο Φρανσέσκο ντε λα Κρους από το Περού, ο οποίος επικράτησε του Γερμανού Γιαν Σπις με 6-2 στον τελικό.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: