Ο πρίγκιπας Χάρι θέλει να κάνει αλλαγές στα απομνημονεύματά του και να γίνει πιο διαλλακτικός

Ο πρίγκιπας Χάρι θέλει να κάνει αλλαγές στα απομνημονεύματά του και να γίνει πιο διαλλακτικός

Ο πρίγκιπας Χάρι την τελευταία στιγμή προσπαθεί να κάνει αλλαγές στην αυτοβιογραφία του καθώς φοβάται ότι το τελικό του προσχέδιο «μπορεί να μην βρει ανταπόκριση» στον απόηχο του θανάτου της βασίλισσας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mail on Sunday» τα απομνημονεύματα του Χάρι ήταν έτοιμα να κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο, αλλά ο Δούκας έχει που έχει συμφωνήσει για αμοιβή 40 εκατομμυρίων λιρών έχει δεύτερες σκέψεις και ζήτησε να γίνουν κάποιες σημαντικές αλλαγές.

Το αίτημά του αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως σημάδι ότι είναι έτοιμος να υιοθετήσει μια πιο διαλλακτική προσέγγιση απέναντι στην υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Κάτι τέτοιο από την άλλη όμως θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στους εκδότες του, οι οποίοι είχαν συμφωνήσει για άλλα είχαν συμφωνήσει και άλλα θα δουν γραμμένα στις σελίδες του βιβλίου.

Ο Χάρι θέλει να κάνει αλλαγές
«Ο Χάρι έχει βάλει τα δυνατά του», δήλωσε μια πηγή. «Είναι πρόθυμος για βελτιώσεις εξαιτίας του θανάτου της βασίλισσας, της κηδείας της και της ανάληψης του θρόνου από τον πατέρα του Κάρολο. Μπορεί να υπάρχουν πράγματα στο βιβλίο που μπορεί να μην φαίνονται τόσο καλά αν βγουν τόσο σύντομα μετά από αυτά τα γεγονότα. Θέλει να αλλάξουν τμήματα τώρα. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για μια ολική επανεγγραφή. Θέλει απεγνωσμένα να κάνει αλλαγές. Αλλά μπορεί να είναι πολύ αργά».

Δημοσιογραφικές πηγές από την άλλη αναφέρουν ότι ο Δούκας μπορεί να είχε περιορισμένα περιθώρια για αλλαγές και παρεμβάσεις δεδομένου ότι έχει εισπράξει επταψήφια προκαταβολή.
Ο εκδοτικός οίκος «Penguin Random House» είχε ήδη απαιτήσει να το ξαναγράψει, αφού το αρχικό προσχέδιο θεωρήθηκε «πολύ ευαίσθητο» και έδινε υπερβολική έμφαση σε θέματα ψυχικής υγείας.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται την ώρα που ένα άλλο νέο βιβλίο διατυπώνει μια σειρά εκρηκτικών ισχυρισμών για τον Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν – αν και δεν είναι σαφές αν ο Δούκας σκοπεύει τώρα να ασχοληθεί με οποιονδήποτε από αυτούς τους νέους ισχυρισμούς στα απομνημονεύματά του, τα οποία έχει χαρακτηρίσει ως «ακριβή και απολύτως αληθινή» εξιστόρηση της ζωής του.

Το βιβλίο που καίει τη Μέγκαν Μαρκλ
Μεταξύ των επιζήμιων ισχυρισμών στο νέο βιβλίο, Courtiers: The Hidden Power Behind The Crown, ο συγγραφέας του βασιλικού βιβλίου Valentine Low ισχυρίζεται ότι:

– Η Μέγκαν γκρίνιαζε για τις δημόσιες υποχρεώσεις και τις βόλτες, λέγοντας: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν πληρώνομαι γι’ αυτό».

– Η Δούκισσα εκφόβιζε το προσωπικό, κάνοντας κάποιους να δακρύσουν, και σχολίασε ότι «δεν είναι δουλειά μου να χαϊδεύω τους ανθρώπους».

-…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: protothema.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: