Ο «σεξουαλικός χάρτης» του κόσμου: Πρωτιά για τους Έλληνες εραστές, που «κυριαρχούν» στη συχνότητα

Ο «σεξουαλικός χάρτης» του κόσμου: Πρωτιά για τους Έλληνες εραστές, που «κυριαρχούν» στη συχνότητα

«Πρωταθλητές» στη σεξουαλική δραστηριότητα χαρακτηρίζονται οι Έλληνες εραστές σε πρόσφατο δημοσίευμα της Sun, που παρουσιάζει έναν «παγκόσμιο ερωτικό χάρτη» με τα δυνατά σημεία κάθε εθνικότητας στο κρεβάτι και τους πιο… θερμόαιμους λαούς, βάσει παλαιότερων ερευνών.

«Οι Έλληνες άνδρες βρέθηκαν πρόσφατα να είναι οι καλύτεροι στο κρεβάτι, με ενισχυμένη απόδοση λόγω της υγιούς μεσογειακής διατροφής τους με ψητό ψάρι, ελαιόλαδο και φέτα», αναφέρει στην εισαγωγή του το άρθρο της η Γιασμίν Χαρίσα. Στην ενότητα του ερωτικού της αφιερώματος για την Ελλάδα, επισημαίνεται ότι σύμφωνα με παλαιότερα στοιχεία της Durex, το 87% των ενηλίκων στη χώρα μας κάνουν σεξ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, δηλ. πιο συχνά από οποιαδήποτε άλλη χώρα που συμπεριλήφθηκε στην έρευνα της εταιρείας προφυλακτικών. Η εν λόγω έρευνα έβαλε στο μικροσκόπιο τις σεξουαλικές συνήθειες 30.000 ανθρώπων από 26 εθνικότητες και οι Έλληνες βρέθηκαν στην κορυφή, εξηγεί η αρθρογράφος.

Πώς τα πάνε όμως οι άλλες χώρες στα ερωτικά τους; Δείτε παρακάτω τις επιδόσεις, τις προτιμήσεις και τα «δυνατά σημεία» διαφόρων λαών εντός και εκτός Ευρώπης, ξεκινώντας από την «ξηρασία» της Ιαπωνίας και φτάνοντας στην εντυπωσιακή – αλλά μάλλον… αναποτελεσματική – αντοχή των Βραζιλιάνων.

Ιαπωνία

Ως ο λιγότερα σεξουαλικά ικανοποιημένος λαός του πλανήτη εμφανίζονται οι Ιάπωνες, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun. Μόνο το 34% του πληθυσμού κάνει σεξ κάθε εβδομάδα, με βάση τα στοιχεία της Durex. Τα εξαντλητικά ωράρια εργασίας έχουν συνδεθεί με τη μείωση ερωτικών επαφών ανάμεσα σε συζύγους και ζευγάρια, συμπληρώνει η αρθρογράφος.

Γαλλία

Οι Γάλλοι εμφανίζονται να προτιμούν γρήγορες συνευρέσεις, σύμφωνα με μια έρευνα. Λίγο περισσότεροι από τους μισούς άνδρες καταφέρνουν να παρατείνουν τη συνουσία καθυστερώντας την εκσπερμάτιση και μόλις το 6% «κρατάει» 13 λεπτά.

Νορβηγία

Η παγκόσμια «πρωτεύουσα των οργασμών» φαίνεται να είναι η Νορβηγία αφού, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας ερωτικών βοηθημάτων Lelo, το 35% του πληθυσμού ισχυρίζεται ότι φτάνει σε κορύφωση κάθε μέρα.

Ηνωμένο Βασίλειο

Η έρευνα Great British Sex Survey αποκάλυψε την αδυναμία που έχουν οι Βρετανοί για τα πόδια. Το φετίχ της ποδολαγνείας (σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό) απαντάται σε 1,5 εκατομμύριο ανθρώπους, και το Μάντσεστερ είναι «πρωταθλητής» στο… πιπίλισμα δαχτύλων, με το Λιντς και το Σέφιλντ και ακολουθούν «κατά πόδας».

Βέλγιο

Η στάση της «καουμπόισσας» (η γυναίκα από πάνω, αντικρίζοντας τον άνδρα) είναι η πιο διαδεδομένη στο Βέλγιο,…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: protothema.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: