Ο Στίβεν Κινγκ βοηθά πολλά παιδιά ώστε να εκδώσουν ένα βιβλίο για την πανδημία

Ο Στίβεν Κινγκ βοηθά πολλά παιδιά ώστε να εκδώσουν ένα βιβλίο για την πανδημία

Όταν αγαπάς τη συγγραφή, απ’ όποιον χώρο κι αν βρίσκεσαι, μπορείς να συμβάλλεις για να γίνουν υπέροχα πράγματα που προάγουν την τέχνη και τη δημιοργία. Και σε αυτούς τους ανθρώπους συγκαταλέγεται ο Αμερικανός συγγραφέας μυθιστορημάτων τρόμου, Στίβεν Κίνγκ, ο οποίος αποφάσισε να βοηθήσει μια ομάδα μικρών συγγραφέων για να εκπληρώσουν το όνειρό τους.
Το φιλανθρωπικό του έργο δε σταματά ποτέ και αυτό είναι κάτι που εκτιμούν όλοι.

Μια ομάδα από εκκολαπτόμενους συγγραφείς πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο με κάποια βοήθεια από τον πιο διάσημο συγγραφέα του Μέιν.
Το Ίδρυμα Στίβεν Κινγκ, του διασημότερου  ύψους 6.500 δολαρίων, έκδοσης ενός χειρόγραφου 290 σελίδων μαθητών που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα Μελετών Συγγραφέων του Farwell Elementary School, δημοτικού σχολείου στο Λιούιστον, του Μέιν.

Οι μαθητές διάβασαν το βιβλίο «Fletcher McKenzie and the Passage to Whole», μια ιστορία για ένα αγόρι από το Μέιν (τον Φλέτσερ ΜακΚένζι, γνωστό ως Αμερικανό Χάρι Πότερ) του συγγραφέα Γκάρι Σάβατζ και στη συνέχεια το αναδιατύπωσαν για να αντανακλά τις εμπειρίες τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Image: pexels.com, AP

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: