Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για το Night Out που θα παρουσιάζει! Τι αποκάλυψε

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για το Night Out που θα παρουσιάζει! Τι αποκάλυψε

Όπως είπε, το «Night Out» είναι μία ιδέα που γεννήθηκε πέρυσι και αποδομεί σοβαροφανείς ανθρώπους και καταστάσεις, ενώ παράλληλα αποδομείται και το night show ως έννοια.
«Το ότι το έχω βγάλει από τα νερά του και το έχω κάνει σε ένα κινούμενο πλατό σε λεωφορείο, νομίζω πως αυτό από μόνο του κάνει ένα night show… περίεργο. Μπορεί να το δεις και να ενθουσιαστείς, γιατί υπάρχει κίνηση! Το «Night Out» καταλήγει σε talk show, σε μία ωραία συνέντευξη. Μπορεί να ξεκινήσει ως fear factor, με δοκιμασίες. Συνήθως οι καλεσμένοι δεν ξέρουν τι θα κάνουν, εάν είναι κάτι δύσκολο θα συζητηθεί από το ίδιο πρωί» είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Το «Night Out» είναι μία κράση πολλών εκπομπών. Ο βασικός της γνώμονας είναι ότι έχουμε ένα λεωφορείο της γραμμής που χρησιμοποιούσε το Εθνικό Θέατρο για παραστάσεις και το έχουμε μετατρέψει σε τρίσκο-πλατό, όπου παραλαμβάνουμε έναν καλεσμένο από τη στάση του λεωφορείου και κάθε στάση έχει κι από ένα challenge», είπε και πρόθεσε πως είναι ενθουσιασμένος με το project.Ο ηθοποιός μίλησε και για την πορεία του μέχρι σήμερα. Όπως αποκάλυψε, τελείωσε το Λύκειο στην Αμερική και πολλές φορές πηγαινοέρχεται σε ΗΠΑ και Αγγλία, γιατί δουλεύει εκεί ως παραγωγή.«Γνώρισα και τις Καρντάσιαν, μου φάνηκαν μια χαρά. Αλλά δεν παθαίνω αυτό που παθαίνω μαζί σου!», είπε στην Ελένη Μενεγάκη.Στη συνέχεια αποκάλυψε πως φέτος δεν ήθελε να παίξει στην τηλεόραση: «Από την μία θα σου απαντούσα ότι δεν θέλω να κουράσω, δεν ισχύει. Μπορεί και να ισχύει! Κυρίως θέλω να κάνω διαφορετικά πράγματα, για να είμαι εμπνευσμένος», είπε.Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα είπε ο Θεοχάρης ΙωαννίδηςΔιαβάστε επίσης:

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: