Ο Βίκινγκ και το μαγικό σπαθί (μεταγλωττισμένη) – monopoli.gr

Ο Βίκινγκ και το μαγικό σπαθί (μεταγλωττισμένη) - monopoli.gr

Υπόθεση
Ο Βικ ονειρεύεται να ταξιδέψει με τον πατέρα του σε μέρη μακριά από τις σκανδιναβικές ακτές. Αλλά εκείνος δεν είναι και πολύ σίγουρος ότι ο γιος του έχει τα προσόντα να γίνει ένας αυθεντικός Βίκινγκ.
Στη χώρα των Βίκινγκ
Η μυθολογία των Βίκινγκ σημαδεύει την σειρά παιδικών βιβλίων του σουηδού Ρούνερ Τζόνσον «Wikie and the Strong Men» και η επανασύσταση τους μέσω του εν λόγω φιλμ προσφέρει στους μικρούς κυρίως θεατές ένα χορταστικό θέαμα, με σπουδαία γραφικά, απολαυστικούς χαρακτήρες και γουστόζικες κωμικές ματιές. Μάλιστα η ταινία έχει και άποψη πάνω σε μοντέρνα κινηματογραφικά στερεότυπα. Οι σχεδιαστές της Marvel δεν θα νιώθουν και τόσο άνετα ύστερα από τον εμπνευσμένο τρόπο που ο δημιουργός του φιλμ αποδομεί πλήρως τα παιδιά του Όντιν, τα άσπονδα αδέλφια Θορ και Λόκι!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τίτλος: Vic the Viking and the Magic Sword
Σκηνοθεσία: Ερίκ Καζές
Σενάριο: Ερίκ Καζές, Σοφί Ντεκρουαζέτ, Ολιβερ Χαζλί, Φρεντέρικ Λενουάρ
Παίζουν: Γιάννης Καραούλης, Κρίστι Χαραλάμπους, Θανάσης Δρακόπουλος, Βίκυ Γεωργιάδου, Νάτια Χαραλάμπους, Γιώργος Ευαγιόρου, Χάρης Αριστείδου, Σκέυος Πολυκάρπου, Άρης Κυπριανού, Έβρος Βασιλείου, Μάρκος Δρουσιώτης, Πέτρος Κονόμου, Χρήστος Γρηγοριάδης
Διάρκεια: 77′
Χώρα: Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο
Έτος: 2019
Rating: 2.5
Διανομή: Tanweer

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.monopoli.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: