Οδηγούμε το Mazda2 1.5 Skyactiv-G mHybrid 90 PS

Οδηγούμε το Mazda2 1.5 Skyactiv-G mHybrid 90 PS

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Ελαφρώς ανανεωμένο, ήπια υβριδικό και παραδοσιακά αξιόπιστο
Ελαφρώς ανανεωμένο, ήπια υβριδικό και παραδοσιακά αξιόπιστοΜόλις πριν λίγους μήνες προλάβαμε να συνειδητοποιήσουμε ότι η Mazda επανέρχεται στην Ελλάδα μέσω του ομίλου Συγγελίδη και ότι γνωρίσαμε το Mazda2 το σούπερ μίνι μοντέλο της μάρκας, αυτό ανανεώθηκε, αποκτώντας και ένα ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης.
Η στήλη ήταν παρούσα στην πρώτη πανευρωπαϊκή παρουσία του μοντέλου που έγινε στην Ελλάδα και το σχετικό άρθρο δημοσιεύτηκε στις 30/1/20, λίγο πριν το πρώτο lockdown.
Σε αυτή την γνωριμίας μας, είχαμε ενθουσιαστεί από την ευκολία της οδήγησης του Mazda2, από την λειτουργία του επιλογέα ταχυτήτων που θύμιζε μοντέλα με κινητήρα-κιβώτιο τοποθετημένα κατά τον διαμήκη άξονα, αλλά και από την αίσθηση «δεν σπάει, δεν χαλάει» πάγιο χαρακτηριστικό όσων αυτοκινήτων κατασκευάζονται επί ιαπωνικού εδάφους και ειδικά Mazda.

Πρόσφατα, είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε για πολλά χιλιόμετρα ένα πλήρως εξοπλισμένο (επίπεδο Takumi Plus) Mazda2, με ήπιο υβριδικό κινητήρα 1,5 λίτρων τεχνολογίας Skyactiv-G, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις πρώτες μας εντυπώσεις.

Με μια ματιά

Η βασική σχεδίαση του μικρού (μήκος 4.065χλστ) μοντέλου, ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει με την πρόσφατη ανανέωση. Οι μικρές αλλαγές αφορούν την μάσκα, τους προφυλακτήρες, τα φώτα και –στις πλούσιες εκδόσεις- τις ζάντες 16 ιντσών.

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές εντοπίζονται στα επανασχεδιασμένα εμπρός καθίσματα, με το μίνιμαλ ταμπλό να παραμένει ίδιο, έχοντας στο κέντρο ψηλά την οθόνη του συστήματος πολυμέσων (συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto). Οι χώροι δεν είναι το δυνατό χαρτί του μοντέλου και παραμένουν ίδιοι με αυτούς της προ ανανέωσης έκδοσης, όντας επαρκείς για τέσσερις επιβάτες και 255 λίτρα αποσκευών, μαζί με λίγους χώρους για μικροαντικείμενα. Βελτιώσεις όμως έχουν γίνει στην ηχομόνωση της καμπίνας με ενισχυμένα μονωτικά που βρίσκονται στην οροφή, στα λάστιχα στεγανοποίησης των πίσω θυρών, αλλά και στους θόλων των πίσω τροχών.
Τα εμπρός καθίσματα έχουν στο εσωτερικό αλλαγές στην σχεδίαση, με κύριο στόχο την άνεση, ενώ η εργονομία και η περιφερειακή ορατότητα δεν επιδέχονται κριτική. Σημαντικές προσθήκες στην υπηρεσία του οδηγού, είναι το σύστημα παρκαρίσματος 360°, αλλά και το σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition System), η αυτόνομη πέδηση με αναγνώριση πεζών και τα αυτόματα προσαρμοζόμενα φώτα LED.
Η ποιότητα υλικών και κατασκευής (κυρίως σκληρά και λίγα μαλακά πλαστικά) δείχνει και αποδεικνύεται καλή, ενώ η συναρμολόγηση είναι…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: news.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: