Οι άξονες του Βαγγέλη Λιόλιου: Η Εθνική, ο Ιτούδης και οι αλλαγές στη διαιτησία

Οι άξονες του Βαγγέλη Λιόλιου: Η Εθνική, ο Ιτούδης και οι αλλαγές στη διαιτησία

Σχεδόν δυο ώρες κράτησε η πρώτη συνέντευξη του Βαγγέλη Λιόλιου. Θα μπορούσε να διαρκέσει κι άλλες δυο. Τόσα πολλά είχε να πει ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, καθώς όπως ο ίδιος διαπιστώνει καθημερινά, η δουλειά που έχει μπροστά του είναι ατέλειωτη. Κι εκεί ίσως βρίσκεται το πλεονέκτημα της νεοκλεγείσας διοίκησης της ομοσπονδίας.

Ξεκινώντας από το μηδέν, μην πούμε από το μείον, ακόμη και δυο – τρία να υλοποιήσει απ’ όσα εξήγγειλε ο πρόεδρος της, θα έχει πετύχει πάρα πολλά. Απλά πράγματα. Η ΕΟΚ είχε φτάσει στο απόλυτο τέλμα, δεν κουνιόταν φύλλο, άρα και ένα μικρό αεράκι αλλαγής να φυσήξει, τα πράγματα δεν μπορεί παρά να είναι (πολύ) καλύτερα.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος, βέβαια, πιστεύει ότι θα υλοποιήσει όλες τις εξαγγελίες που βγήκαν από το στόμα του, το μεσημέρι της Τρίτης, άλλωστε για όσα δεν είναι ακόμη σίγουρος κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και επιφυλάχθηκε ορθώς για το (άμεσο) μέλλον. Ο βασικός άξονας της ομιλίας του και αργότερα στις απαντήσεις που έδωσε στις (αρκετές) ερωτήσεις των δημοσιογράφων, έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση-ελάφρυνση των σωματείων, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη του μπάσκετ.

Ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας, όπως άλλωστε είχε κάνει και στην προεκλογική περίοδο, υποσχέθηκε (με συγκεκριμένες μάλιστα ημερομηνίες) σημαντικές ελαφρύνσεις στον προϋπολογισμό ενός συλλόγου, το οποίο χοντρικά κοστολογήθηκε στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Διαβεβαίωσε τους πάντες, όχι μία αλλά πολλές φορές, ότι το ποσό θα βρεθεί σίγουρα και το χρονοδιάγραμμα θα τηρηθεί όπως εξαγγέλθηκε.

Για τον Βαγγέλη Λιόλιο, το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί βασική προτεραιότητα. Ήταν η βασική παράμετρος του προεκλογικού του προγράμματος, το έθιγε κάθε φορά που μιλούσε με τα σωματεία για τις αρχαιρεσίες και θέλει με κάθε τρόπο να πετύχει την οικονομική ελάφρυνση του … εκλογικού σώματος της ομοσπονδίας. Τα 3 εκατομμύρια που ψάχνει η ΕΟΚ δεν είναι βέβαια μικρό ποσό, ο νέος πρόεδρος, ωστόσο, έχει γνώση της αγοράς και πιστεύει ότι σε βάθος χρόνου θα εκταμιεύσει τα χρήματα.

Μπορεί να μην αναφέρθηκε στο πως θα αναπτύξει το μάρκετινγκ της ΕΟΚ, άφησε ωστόσο πολλές αιχμές για το προηγούμενο χορηγικό πρόγραμμα της ομοσπονδίας, τονίζοντας ότι καμιά παράτυπη συμφωνία δεν πρόκειται να δεσμεύσει τη νέα διοίκηση. Αυτό μεταφράζεται και σε απόλυτη ελευθερία για ένα καινούργιο χορηγικό πρόγραμμα, με εκμετάλλευση όλων των δυνατοτήτων που μπορεί να έχει η ελληνική ομοσπονδία και μέχρι πρότινος … είχε σχεδόν αναφυλαξία να το δοκιμάσει.

Είπε πολλά ο νέος πρόεδρος και για την βελτίωση…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: