Οι μνηστήρες του Οδυσσέα Βλαχοδήμου

Οι μνηστήρες του Οδυσσέα Βλαχοδήμου

Η είσοδος στην τελική ευθεία του παζαριού αναμενόμενα προκαλεί εντατικοποίηση επαφών και φημολογίας. Έτσι, ειδικά για την περίπτωση της πολυθρύλητης μετακίνησης του Οδυσσέα Βλαχοδήμου από την Μπενφίκα, τις τελευταίες μέρες έχουν εμφανιστεί νέοι ενδιαφερόμενοι για τον διεθνή τερματοφύλακα.

Η Μαρσέιγ ενδιαφέρθηκε πρώτη για τον Έλληνα κίπερ

Πρώτα, την περασμένη εβδομάδα, παρουσιάστηκε από τα ισπανικά media ως υποψήφια η Ατλέτικο Μαδρίτης, χτες (26/07) ήταν η σειρά της Λιλ. Το όνομα του Ody, γενικά, κυκλοφορεί πολύ στη γαλλική αγορά αυτό το καλοκαίρι. Πριν καν το τέλος της περυσινής σεζόν υπήρξε ενδιαφέρον από τη Μαρσέιγ.

Η τότε προσέγγιση όμως των Φωκαών δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι αρκετή για την Μπενφίκα και έτσι δεν προχώρησε, με τους Μαρσεγέζους να προχωρούν ακριβώς με το deal που είχαν προτείνει σε Μπενφίκα και Βλαχοδήμο, με τη Ρόμα και να φέρνουν στο “Βελοντρόμ” (δανεικό με υποχρεωτική option αγοράς σε περίπτωση που συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών) τον Ισπανό κίπερ Πο Λόπεθ.

O Οδυσσέας Βλαχοδήμος στο SPORT 24: Έτοιμος για νέα Ιθάκη

Λιόν και Λιλ δεν “φτάνουν” τις απαιτήσεις της Μπενφίκα

Μετά ήταν η σειρά των Λιόν και Λιλ. Κοινός παρονομαστής των δύο ομάδων η όχι και τόσο καλή (και αυτή είναι μια μάλλον ευγενική τοποθέτηση) οικονομική τους κατάσταση. Εξ’ ου και αρχικά για τους “λιονέ” η στροφή στον οικονομικότερο Καμερουνέζο κίπερ του Άγιαξ, Αντρέ Ονάνα, χωρίς ακόμη πάντως η μεταγραφή του να έχει ολοκληρωθεί αφού υπάρχει σημαντική απόσταση μεταξύ των απαιτήσεων του “Αίαντα” (10 εκατ. ευρώ) και την ως τώρα προσφορά της Λιόν (7 εκατ.).

Και έτσι, καταλήγουμε στη Λιλ. Υπόθεση που κρατάει πάνω από έναν μήνα, με τους “λιλουά” να έχουν συγκεκριμενοποιήσει το ενδιαφέρον τους για τον Βλαχοδήμο. Το θέμα όμως και εδώ είναι πως παρότι πρωταθλητές Γαλλίας και με σίγουρη παρουσία στους ομίλους του Champions League, τα οικονομικά τους είναι εξαιρετικά περιορισμένα.

Τη δεδομένη στιγμή μοιάζει σχεδόν απαγορευτικό να πλησιάσουν τις απαιτήσεις των Λουζιτανών (εξακολουθούν να ζητάνε 15 εκατ. ευρώ, δεν “ακούνε” τίποτα λιγότερο από 10) και γι’ αυτό εμφανίστηκαν πριν μερικές μέρες να παζαρεύουν με τη Ρόμα για τον διεθνή Σουηδό τερματοφύλακα, Ρόμπιν Ολσεν, ο οποίος είναι μια πολύ πιο οικονομική – και βατή για το πορτοφόλι τους – λύση. Όχι όμως και βασική επιλογή.

Το σίγουρο είναι πως θα περιμένουν για κάποιο διάστημα (όχι πολύ) ακόμη μήπως καταστεί εφικτή μια πιο βατή δίοδος συζητήσεων και διαπραγμάτευσης προς την Μπενφίκα, δύσκολα όμως θα μπορέσουν να…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: