Οι νέες BMW M8 Competition «φοράνε» μοτέρ 625 ίππων

Οι νέες BMW M8 Competition «φοράνε» μοτέρ 625 ίππων

Θα διατίθενται σε εκδόσεις Coupé, Cabrio και Gran Coupé
Επιδόσεις, πολυτέλεια και δυναμικός σχεδιασμός χαρακτηρίζουν τις νέες BMW M8 Competition Coupé, Cabriolet & Gran Coupé, που διατίθεται σε τρεις τύπους αμαξώματος με προσθήκες στην παλέτα εξωτερικών χρωμάτων και τις ζάντες αλουμινίου M. Επιπλέον, τα φώτα M Shadow Line διατίθενται για πρώτη φορά στην κατηγορία πολυτελών σπορ μοντέλων υψηλών επιδόσεων, ενώ η δερμάτινη επένδυση Merino/Alcantara στη νέα απόχρωση Black/Sakhir Orange δίνει έντονη αίσθηση ανανέωσης στο εσωτερικό, του οποίου η λειτουργικότητα αυξάνεται χάρη στην οθόνη αφής 12,3” του συστήματος iDrive.
Κινητήρας 625 ίππων
Τα τρία μοντέλα M8 Competition Coupé, Cabrio και Gran Coupé θεωρούνται οι ναυαρχίδες της BMW M GmbH, ενσαρκώνοντας το καθένα μία διαφορετική φιλοσοφία μοντέλου ‘M’ στο δύσκολο ανταγωνιστικό περιβάλλον των πολυτελών σπορ αυτοκινήτων. Το κύριο κοινό χαρακτηριστικό τους είναι η τεχνολογία κίνησης και πλαισίου που σχεδιάστηκε με στόχο την οδηγική ευχαρίστηση. Την ισχύ για τις εξαιρετικές επιδόσεις παρέχει ένας V8 κινητήρας με τεχνολογία M Twin Power Turbo, που αποδίδει μέγιστη ισχύ 625 ίππων και μέγιστη ροπή 750 Nm. Ο κινητήρας αυτός αποδίδει υψηλή τιμή ροπής σε μεγάλο εύρος στροφών, η οποία μεταφέρεται στο δρόμο μέσω ενός 8τάχυτου κιβωτίου M Steptronic με Drivelogic και του συστήματος τετρακίνησης M xDrive. Ο συνδυασμός επιτρέπει συναρπαστικές επιδόσεις, όπως επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα ή 3,3 δευτερόλεπτα για την M8 Competition Cabrio.
Πλαίσιο με αγωνιστική καταγωγή
Η τεχνολογία πλαισίου που βασίζεται σε αγωνιστική τεχνογνωσία είναι προσαρμοσμένη σε κάθε μοντέλο, με στόχο την ομοιογενή συμπεριφορά, την ευελιξία και την ακρίβεια ελιγμών σε όλες τις συνθήκες. Εδώ, αξιοποιήθηκε η εμπειρία που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια εξέλιξης της αγωνιστικής M8 GTE. Επιπλέον, ανανεώθηκε η γκάμα χρωμάτων που πλέον περιλαμβάνει οκτώ προτάσεις για τα τρία μοντέλα. Η νέα παλέτα περιλαμβάνει τις χρωματικές προτάσεις Sky scraper grey metallic, Brooklyn grey metallic και Isle of Man green metallic όπως και το BMW Individual lacquer tansanite blue metallic. Επιπλέον, διατίθενται τέσσερις νέες εκδόσεις των υψηλής ποιότητας φινιρισμάτων Frozen, αλλά και τα ειδικά φινιρίσματα της BMW Individual, Frozen Pure Grey metallic, Frozen Deep Grey metallic, Frozen Deep Green metallic και Frozen Tanzanite Blue metallic.
Δυνατά φώτα
Το BMW Laser Light με προσαρμοζόμενη δέσμη φωτισμού στροφής και αντιθαμβωτική λειτουργία μεγάλης σκάλας Selective Beam προσφέρει άριστη ορατότητα σε διαφορετικές καιρικές και οδηγικές συνθήκες, ως στάνταρ εξοπλισμός. Προαιρετικά, διατίθενται τώρα επίσης φώτα M Shadow Line για τη νέα έκδοση σπορ αυτοκινήτων υψηλών…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: news.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: