Οι πρόωρες εκλογές αποκλείστηκαν, αλλά είναι στο τραπέζι! Το ενεργό σενάριο 

Οι πρόωρες εκλογές αποκλείστηκαν, αλλά είναι στο τραπέζι! Το ενεργό σενάριο 

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να απέκλεισε με κατηγορηματικό τρόπο το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών κατά τη συνέντευξή του στο Star, ωστόσο το σενάριο παραμένει στο τραπέζι του Μαξίμου!

Παρά τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού οι «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» γνωρίζουν ότι το σενάριο προσφυγής στις κάλπες εντός του 2021 είναι ενεργό. Αυτές που φαίνεται ότι έχουν καεί, είναι οι εκλογές τον Ιούνιο, λόγω των δυσμενών επιδημιολογικών εξελίξεων. Όμως το ενδεχόμενο διπλής εκλογικής αναμέτρησης το φθινόπωρο (Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο) στην πραγματικότητα δεν έχει αποσυρθεί. 

Σύμφωνα με το σκεπτικό των εισηγήσεων, που έχει δεχθεί ο Κ. Μητσοτάκης από στενούς συνεργάτες του και είναι υπό συζήτηση, το κυβερνών κόμμα πρέπει να σπεύσει να εκμεταλλευτεί εκλογικά την υπεροχή του, αφενός πριν η φθορά που βρίσκεται σε εξέλιξη και πλέον καταγράφεται και δημοσκοπικά, λάβει διαστάσεις ανατροπής του πολιτικού σκηνικού και αφετέρου πριν ο ΣΥΡΙΖΑ προλάβει να έχει σημαντικές εισπράξεις από τη δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση. 

Οι υποστηρικτές των πρόωρων εκλογών εκτιμούν ότι ευνοϊκότερος χρόνος είναι το ερχόμενο φθινόπωρο, καθώς θα έχει προηγηθεί το καλοκαίρι, που αναμένεται να είναι καλύτερο από πέρυσι. Κι αυτό γιατί και η πανδημία θα είναι σε ύφεση και η τουριστική σεζόν θα τονώσει την αγορά. Οι ίδιοι θεωρούν ότι αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία πρόωρων εκλογών, υπογραμμίζοντας ότι αν δεν αξιοποιηθεί, η κυβέρνηση θα οδηγηθεί εκ των πραγμάτων στο τέλος της τετραετίας, με τη μεγέθυνση της φθοράς και την ενίσχυση του αντιπάλου, που συνεπάγεται.  

Στην άλλη πλευρά της ζυγαριάς, οι υπέρμαχοι της εξάντλησης της τετραετίας αντιτείνουν ότι το 2023 η κυβέρνηση θα έχει απομακρυνθεί από τη ζοφερή φάση της πανδημίας και θα έχει τον χρόνο να επωφεληθεί από την προσδοκώμενη οικονομική ανάπτυξη με την αξιοποίηση και των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης. 

Σε κάθε περίπτωση η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί στα μέσα του καλοκαιριού, με καθοριστικό παράγοντα την επιδημιολογική κατάσταση σε εκείνη τη φάση 

Μητσοτάκης: Στο τέλος της τετραετίας θα διαλέξουν οι πολίτες

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας στην ερώτηση της Μάρας Ζαχαρέας για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο δήλωσε:  «Σας κοιτώ στα μάτια και σας λέω «όχι» κατηγορηματικά. Και θα εξηγήσω το σκεπτικό μου. Πρώτον, έχω εκφραστεί πάρα πολλές φορές δημόσια υπέρ της ανάγκης οι κυβερνήσεις να ολοκληρώνουν την τετραετία τους. Άρα θα ήμουν ασυνεπής ως προς αυτά έχω πει ο…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: