Οι προτάσεις του Τριανταφυλλίδη για την Εθνική ομάδα βόλεϊ και την ανάπτυξή του αθλήματος

Οι προτάσεις του Τριανταφυλλίδη για την Εθνική ομάδα βόλεϊ και την ανάπτυξή του αθλήματος

Μετά τις προτάσεις που είχε κάνει για το βόλεϊ γυναικών ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης έκανε γνωστές τις σκέψεις του και για το βόλεϊ ανδρών.

Σε αυτές προβλέπονται συγκεκριμένες λύσεις για την ανάπτυξη του αθλήματος, η δημιουργία ελληνικής ακαδημίας βόλεϊ, αλλά και αλλαγές στην Εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών.

Αναλυτικά οι προτάσεις του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη

“Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών ολοκληρώθηκε με την Ιταλία πρωταθλήτρια και την Εθνική μας ομάδα να καταλαμβάνει την 22η θέση χωρίς καμία νίκη.

Η Εθνική μας είχε καλές εμφανίσεις στα περισσότερα ματς, η θέση, όμως, που κατέκτησε είναι η χειρότερη στην ιστορία της. Το αποτέλεσμα αυτό, ωστόσο, μπορεί -όπως και στην περίπτωση της Εθνικής γυναικών- να αποτελέσει πυξίδα για το πού πρέπει να κατευθυνθεί το ελληνικό αντρικό βόλεϊ.

Συνεπής, λοιπόν, στις δεσμεύσεις μου για υποβολή επεξεργασμένων προτάσεων, τις καταθέτω:

1. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΒΟΛΕΪ

Δημιουργία επιτροπής η οποία θα αποτελείται από:

* Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ., άμισθος/η με εμπειρία σε θέματα εθνικών ομάδων

* Τεχνικό διευθυντή έμμισθο, με 12μηνη απασχόληση

* Ομοσπονδιακό προπονητή Εθνικής Ανδρών έμμισθο, με 12μηνη απασχόληση και επιλογή με μερική απασχόληση των συνεργατών του

* Υπεύθυνος επιστημονικής υποστήριξης, έμμισθος με μερική απασχόληση

* Σύμβουλος Marketing, μέλος του γραφείου Marketing της Ομοσπονδίας

2. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

2.1 Επίλεκτοι αθλητές

Χρηματοδοτούμενη από τον κουμπαρά του τζίρου των στοιχηματικών εταιρειών ιδρύεται ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ με στόχο την δημιουργία σύγχρονης και προσαρμοσμένης στην ψυχοσύνθεση και στα σωματομετρικά χαρακτηριστικά των Ελλήνων, Ελληνικής Σχολής Βόλεϊ. Ακολουθώντας το Γαλλικό μοντέλο, οι καλύτεροι αθλητές των αναπτυξιακών ηλικιών θα γίνονται μέλη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ, η οποία από Ιούνιο έως Σεπτέμβριο (θα κατατεθεί αναλυτικά πλάνο για το 2022), αναλαμβάνει την καθημερινή τους προπόνηση και εξειδικευμένη επιμόρφωση. Για τα αγόρια της επαρχίας αναλαμβάνει και την διαμονή και διατροφή τους. Επιγραμματικά αναφέρω ότι εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων, το πρόγραμμα εκπαίδευσης τους θα περιλαμβάνει και μαθήματα αθλητικής ψυχολογίας, ξένων γλωσσών, αθλητικής διατροφής, αθλητικής συμπεριφοράς. Στόχος, στο εγγύς μέλλον, είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ να λειτουργεί όλον τον χρόνο, σύμφωνα με τα διεθνή μοντέλα.

2.2 Στέγαση ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Μέσω leasing κτιριακών εγκαταστάσεων σε βάθος δεκαετίας, με…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: