Οικονομάκου: Ζει την απόλυτη ευτυχία! Η νέα φωτό με την κόρη της, Sienna

Οικονομάκου: Ζει την απόλυτη ευτυχία! Η νέα φωτό με την κόρη της, Sienna

Ο ερχομός της κόρης της ήρθε και ολοκλήρωσε την οικογενειακή της ευτυχία. Μπορεί ακόμη η Αθηνά να μην έχει φύγει για διακοπές με τον μικρό Μάξιμο, ωστόσο οι ώρες στο σπίτι κυλούν με χαρά και είναι γεμάτες ευτυχία.

Αυτό τουλάχιστον διαπιστώνουμε εμείς από τις φωτογραφίες και τα stories που μοιράζεται η ηθοποιός με τους followers της. Ένα τέτοιο στιγμιότυπο ανέβασε και το απόγευμα της Τετάρτης (14-07) με την ίδια να απολαμβάνει ήρεμες και όμορφες στιγμές με την κόρη της στον κήπο. Δες την υπέροχη φωτό που ανέβασε η Αθηνά στη gallery

«Νιώσαμε ευτυχία, ευγνωμοσύνη και συγκίνηση. Ήταν πολύ διαφορετικά συγκριτικά με τη γέννηση του Μάξιμου καθώς στο πρώτο μου παιδί δεν καταλάβαινα τι μου συνέβαινε. Είχα κουραστεί πολύ από τον πολύωρο και επώδυνο τοκετό. Αντίθετα, με τη μικρή, επειδή γνώριζα τη διαδικασία και τις δυσκολίες, ένιωσα ολοκλήρωση. Επιπλέον, ο τοκετός ήταν πιο εύκολος και δεν πόνεσα τόσο.Ήμουν πολύ πιο δυνατή και κατανοούσα τη συνθήκη. Όταν την πήρα στην αγκαλιά μου, σταμάτησε να κλαίει και ηρέμησε αμέσως. Ήταν τόσο έντονα τα συναισθήματά μας! Με τον Φίλιππο κλάψαμε από χαρά μόλις την είδαμε και το ζήσαμε λεπτό προς λεπτό όπως το ονειρευόμασταν. Ο πατέρας της έκοψε τον ομφάλιο λώρο και ήταν όλα μαγικά.», δήλωσε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: