Οκάρο Γουάιτ στο Show Must Go On: 'Ο Πρίφτης είναι σαν οικογένεια για εμένα'

Οκάρο Γουάιτ στο Show Must Go On: 'Ο Πρίφτης είναι σαν οικογένεια για εμένα'

Συγκρατημένος και ρεαλιστής. Ο Οκάρο Γουάιτ μίλησε στον Αλέξανδρο Τρίγκα στο πλαίσιο της εκπομπής “Show Must Go On” με τον Παντελή Διαμαντόπουλο, προσπαθώντας να αποφύγει τα μεγάλα λόγια.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην σημασία της παρουσίας του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο των “πράσινων” ώστε να επιλέξει τους “πράσινους”, ενώ αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας ξεκαθάρισε ότι πρέπει όλοι να σκέφτονται μόνο το επόμενο βήμα και να μην κοιτάζουν μακριά.

Αναλυτικά ο Οκάρο Γουάιτ δήλωσε στην εκπομπή “Show Must Go On”:

Για το πόσο διαφορετικός θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός στο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” σε σχέση με το τουρνουά στο Μόναχο: “Αυτές τις τελευταίες ημέρες προετοιμασίας, δουλέψαμε καλά. Θα είναι η πρώτη φορά που θα έχουμε τους φιλάθλους στο γήπεδο. Ξέρω ότι είναι ανυπόμονοι. Είναι ένα μεγάλο τουρνουά. Δυστυχώς η Μακάμπι είχε κάποια προβλήματα με τον κορονοϊό, αλλά βρέθηκε μια άλλη ομάδα από τη Γερμανία, για να τους αντικαταστήσει.

Θα έχουμε επίσης τους πρωταθλητές της EuroLeague. Οπότε αν δεν είσαι έτοιμος, θα σιγουρευτούν για αυτό, κερδίζοντάς σε με 20 ή 30 πόντους, ή κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος για να παίξεις ξανά, μετά από δύο όχι και τόσο καλά φιλικά παιχνίδια που δώσαμε τελευταία”.

Για το αν ήταν το πεπρωμένο του να παίξει στον Παναθηναϊκό αφού κάθε καλοκαίρι ακουγόταν το όνομά του, αν έπαιξε ρόλο ο Δημήτρης Πρίφτης στην απόφασή του και ποιες είναι οι προσδοκίες φέτος: “Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες, όπως έχει κάθε χρόνο αυτός ο σύλλογος. Ο κ. Πρίφτης έκανε πολύ εύκολη την απόφαση για μένα. Είναι σαν οικογένεια για μένα”.

Για το ποιοι είναι οι στόχοι του Παναθηναϊκού φέτος, αλλά και οι δικοί του: Ευτυχώς η παράδοση του ελληνικού μπάσκετ και αυτού του συλλόγου είναι πολύ ψηλά, οπότε θα πρέπει να παίζουμε στο απόλυτο των δυνατοτήτων μας. Προσωπικοί στόχοι είναι να βρεθώ καλά με όλους τους συμπαίκτες μου, να δεθούμε, να φτιάξουμε μια καλή ομάδα και να παίξουμε στην EuroLeague και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Σίγουρα, κάθε φορά που βάζεις την πράσινη φανέλα και παίζεις στην EuroLeague, ένας από τους στόχους σου είναι να μπεις στα playoffs. Θα πρέπει να μπεις στα playoffs και μετά να προσπαθείς να πας στο Final Four και μετά να κερδίσεις.

Υπάρχουν κάποια βήματα που προηγούνται. Ας πούμε ότι έχεις έναν στόχο να κερδίσεις τα πρώτα τέσσερα από τα έξι παιχνίδια, για παράδειγμα. Εξαρτάται. Βήμα – βήμα, να τα βάλουμε όλα μαζί για να φτάσουμε στον τελικό μας στόχο. Σε προσωπικό επίπεδο, θέλω να παίξω ήρεμος και δυνατά σε κάθε παιχνίδι, θέλω να έχω…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: