Ολυμπιακός χάντμπολ ανδρών: Το κάλεσμα των ερυθρόλευκων για το ματς με τον Διομήδη και οι διευκρινήσεις

Ολυμπιακός χάντμπολ ανδρών: Το κάλεσμα των ερυθρόλευκων για το ματς με τον Διομήδη και οι διευκρινήσεις

Η ώρα για τη σέντρα στην Handball Premier έφτασε όπως και για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα. Έτσι, ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενεί τον Διομήδη (18/09, 20.30) απεύθυνε κάλεσμα στους οπαδούς του.

Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι διευκρίνισαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να ακολουθηθούν και που ισχύουν για την είσοδο των φιλάθλων σε όλα τα γήπεδα.

Αναλυτικά το μήνυμα των ερυθρόλευκων: “Έφτασε και πάλι η στιγμή που θα ξανασυναντηθούμε εκεί που χτυπάει η καρδιά του αθλητισμού: Στο γήπεδο!

Σας περιμένουμε δίπλα μας στο παιχνίδι με τον Διομήδη Άργους, το Σάββατο (18/9) στις 20:30 στο Ρέντη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, για να αρχίσουμε και πάλι ό,τι υποχρεωθήκαμε να αφήσουμε στη μέση, λόγω του κορονοϊού.

Δυο χρόνια σχεδόν, χωρίς την παρουσία σας στο γήπεδο ήταν πολλά, αφού το πάθος και υποστήριξή σας έλειπε από τις εξέδρες.

Τη συνθήκη αυτή την αφήνουμε πίσω και από το Σάββατο παίρνουμε ξανά θέση στην κερκίδα!

Όση ανάγκη έχει ο κόσμος να δει από κοντά τον Ολυμπιακό, άλλο τόσο ανυπομονούν οι αθλητές του συλλόγου να νιώσουν τον παλμό του, που δίνει “ζωή” στα άδεια γήπεδα.

Παρακαλούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας για τη διαδικασία εφαρμογής των μέτρων κατά την είσοδό σας στο γήπεδο και σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξαλείψουμε την όποια ταλαιπωρία παρατηρηθεί.

Δεν είναι μακριά η ημέρα που θα επιστρέψουμε πλήρως στην κανονικότητα και θα μπορούμε να αγκαλιαστούμε σε ένα γκολ, σε ένα καλάθι, σε ένα καρφί…

Μέχρι τότε, δύναμή μας θα είναι η φωνή μας!

ΤΑ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε αγώνες ατομικών και ομαδικών αθλημάτων, σε ανοικτές και κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Για κλειστές εγκαταστάσεις χωρίς ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων: πληρότητα έως 60% της χωρητικότητας και όχι πάνω από 3.000 θεατές.

Τα παραπάνω ισχύουν μόνο για πλήρως εμβολιασμένους θεατές και έως 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και 15 ετών.

Οι ανήλικοι 13 έως και 15 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών.

Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Παιδιά μέχρι και 4 ετών απαλλάσσονται από τα τεστ για covid19.

Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με την χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests και, όπου υπάρχει η δυνατότητα. Η χρήση μάσκας είναι…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: