Ολυμπιακός: Δανεικοί στα Χανιά οι Φοντέ Καμαρά και Νίκολιτς

Ολυμπιακός: Δανεικοί στα Χανιά οι Φοντέ Καμαρά και Νίκολιτς

Ολυμπιακός: Δανεικοί στα Χανιά οι Φοντέ Καμαρά και Νίκολιτς

Τα Χανιά ανακοίνωσαν την απόκτηση των Φοντέ Καμαρά και Νεμάνια Νίκολιτς με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Στα Χανιά και τη Super League 2, ως δανεικοί από τον Ολυμπιακό, θα αγωνιστούν οι Φοντέ Καμαρά και Νεμάνια Νίκολιτς. Η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσαν την απόκτηση των δύο ακραίων μπακ, οι οποίοι την περσινή σεζόν αγωνίστηκαν στην Γκαζελέκ Αζαξιό και τη Μλάντοστ αντίστοιχα.

Ο Καμαρά είναι 22 ετών κι αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, ενώ ο Νίκολιτς είναι 19 ετών και παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Η ανακοίνωση για Καμαρά:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φοντέ Καμαρά, με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Γεννημένος στις 17 Απριλίου 1998, στη Γουϊνέα, ο Καμαρά, που είναι ακραίος μπακ, έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία CEFOMIG, της χώρας του, για να βρεθεί στη Γαλλία για λογαριασμό της Μπαστιά, αρχικά στην Κ19 και στη συνέχεια στην πρώτη ομάδα. Ακολούθησε η Γκαζελέκ Αζαξιό στη Ligue 2, από την οποία τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2019 ο Ολυμπιακός, αφήνοντάς τον ως δανεικό την περασμένη σεζόν.

Η ανακοίνωση για Νίκολιτς:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νεμάνια Νίκολιτς, με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο 19χρονος (γενν. 21/02/2001) ακραίος μπακ, που μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, άρχισε την ποδοσφαιρική του πορεία στη χώρα του, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, από τη Σαράγεβο, για να ενταχθεί στη συνέχεια στη Μλάντοστ Κακάνι. Ο Ολυμπιακός απέκτησε τα δικαιώματά του τον Αύγουστο του 2019 και στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στη σερβική Ραντνίσκι Νις και την περασμένη σεζόν στη Μλάντοστ Κακάνι. Εχει συμμετοχές με όλες τις “μικρές” εθνικές ομάδες της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης (Κ15, Κ17, Κ18, Κ21).

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: