Ώρα Ελλάδος: Παυλόπουλος – Ρέβη κατά Στάθη Παναγιωτόπουλου – «Αισθάνομαι βαθιά αηδία»

Ώρα Ελλάδος: Παυλόπουλος – Ρέβη κατά Στάθη Παναγιωτόπουλου – «Αισθάνομαι βαθιά αηδία»

Αρχικά ο Άκης Παυλόπουλος είπε: «Είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο και εκμεταλλεύεσαι τι πράγμα ακριβώς; Τι πίστευες; Ότι έχεις τη δύναμη να διασύρεις, να διαπομπεύσεις επειδή έτσι γούσταρες μια κοπέλα;».
Η Ευλαμπία Ρέβη τόνισε: «Εγώ έχω να πω ως γυναίκα ότι αισθάνομαι βαθιά αηδία, αυτό! Γιατί εμπιστεύεσαι κάποιον άνθρωπο… Τα νέα παιδιά είναι πολύ σύνηθες να ανταλλάσουν σεξουαλικά μηνύματα και φωτογραφίες. Από το αστυνομικό ρεπορτάζ έχουμε δει να το εκμεταλλεύονται αυτό κάποιοι και να εκβιάζουν το παιδί, να τα ανεβάζουν σε αυτά τα σάιτ.

Είναι πολλές γυναίκες θύματα στη χώρα μας και αυτό πρέπει να σταματήσει. Και να πάει στη δικαιοσύνη για να δούμε και τι άλλο έχει συμβεί. Δεν ντρέπεται; Δεν υπάρχουν λόγια, είναι χυδαίο»!Ο Άκης Παυλόπουλος πρόσθεσε: «Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, που έκανε αυτό που έκανε, όταν είσαι σε αυτή τη θέση ρε μεγάλε, απολαμβάνεις όλη αυτή τη δόξα, την αναγνωρισιμότητα, όλη αυτή τη δύναμη που σου παρέχουν αυτά τα δύο εργαλεία και κάνεις αυτό το οποίο κατήγγειλες από τη θέση που βρισκόσουν, τότε αυτό είναι το άκρον άωτον της υποκρισίας και της χυδαιότητας.Είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο και εκμεταλλεύεσαι τι πράγμα ακριβώς; Τι πίστευες; Ότι έχεις τη δύναμη να διασύρεις, να διαπομπεύσεις επειδή έτσι γούσταρες μια κοπέλα; Επειδή θεώρησες ότι είναι “κτήμα” σου και θα την είχες οποτεδήποτε σαν να ήταν η μαριονέτα σου όποτε γούσταρες και για όσο γούσταρες;».Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!Διαβάστε επίσης:Αντώνης Κανάκης: «Είπα στον Στάθη ότι δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανε κάτι τέτοιο. Έχω πολύ θυμό»Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την καταγγελία για revenge porn- Τα πρώτα λόγια του ΚανάκηΗ επίσημη ανακοίνωση του ANT1 για την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου!

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: