Όταν ο πιλότος έχασε την ψυχραιμία του – Ο ρόλος της «ψυχολόγου» | Ειδήσεις – νέα – Το Βήμα Online

Γλυκά Νερά: Όταν ο πιλότος έχασε την ψυχραιμία του – Ο ρόλος της «ψυχολόγου»

Ο ψύχραιμος και συνάμα ψυχρός 33χρονος πιλότος, που δολοφόνησε τη γυναίκα του, ένα κορίτσι που δεν είχε ακόμη κλείσει τα 20 χρόνια και, μάλιστα, μπροστά στο 11 μηνών παιδί τους, ένας άνθρωπος που έδειχνε να τα έχει υπολογίσει όλα και κατόρθωσε να παίξει θέατρο επί 37 ημέρες, μη διστάζοντας να προσφέρει παρηγοριά στους ανθρώπους, από τους οποίους ο ίδιος στέρησε το μοναχοπαίδι τους, υπήρξαν τουλάχιστον δύο φορές που έχασε τόσο την «περίφημη» ψυχραιμία του, όσο και την πολυδιαφημισμένη ευγένειά του.

Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, ώστε να «τα βάλει» με αυτούς που αποκάλεσε «αδέλφια» του και από τους οποίους ζήτησε συγγνώμη για τα ψέματα που τους έλεγε τόσο καιρό: τους αστυνομικούς.

Τα μυστικά των Βρυξελλών

Όσο περνούν οι μέρες, μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για το φόνο της άτυχης Καρολάιν, τόσο αρχίζουν να βγαίνουν στο φως λεπτομέρειες από την ψυχοσύνθεση και τη συμπεριφορά του δράστη.

Τις 37 ημέρες που κατόρθωσε ο πιλότος να καλύψει την εγκληματική του πράξη, είχε συνεχή επικοινωνία με έναν συγκεκριμένο αστυνομικό του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ, ο οποίος – σημειώνεται – ήταν διαφορετικός από αυτόν που του απέσπασε την περασμένη Πέμπτη την ομολογία του.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, η συμπεριφορά του 33χρονου δολοφόνου δεν ήταν πάντοτε σταθερή. Συγκεκριμένα, τις πρώτες 15 ημέρες, η επικοινωνία του με τον αστυνομικό ήταν καθημερινή και ο ίδιος ήταν απόλυτα συνεργάσιμος και ψύχραιμος.

Πότε έγινε έξαλλος ο «ψύχραιμος και ατσαλάκωτος» πιλότος

Όταν, όμως, άρχισαν οι φήμες και οι υποψίες για το πρόσωπό του, είχε πει στον αστυνομικό: «Ο κόσμος λέει τα δικά του. Εγώ έχω να μεγαλώσω ένα παιδί. Τι θα κάνω; Θα αρχίσω τις μηνύσεις και τις αγωγές;».

Αυτό δεν τον εμπόδισε, βέβαια, από το να «απειλήσει» με προσφυγή στη Δικαιοσύνη και αγωγές, όταν πληροφορήθηκε ότι ένας ιερέας επικοινώνησε με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, προκειμένου να μιλήσει για την υπόθεση των Γλυκών Νερών. Χωρίς, μάλιστα, να ξέρει τι ειπώθηκε στο τηλεφώνημα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απειλούσε με αγωγές γιατί, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο ιερέας μαρτύρησε πως ο πιλότος είχε πρόβλημα στο γάμο του με την Καρολάιν.

«Μόλις μου μεταφέρανε ότι πήρε τηλέφωνο ένας ιερέας στην εκπομπή και είπε ότι πήγε η γυναίκα μου για εξομολόγηση και του είπε για υποτιθέμενα προβλήματα μεταξύ μας. Αν αυτός που πήρε είναι όντως ιερέας, πράγμα απίθανο, τότε η ψευδομαρτυρία του είναι από καθαρή κακία, που δεν ταιριάζει σε κληρικό και θα λογοδοτήσει. Θέλω όνομα, τηλέφωνο και…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: tovima.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: