Ουκρανία: Πώς χιλιάδες εργαζόμενοι τροφοδοτούν με όλες τις ειδήσεις εκατομμύρια κατοίκους | Ειδήσεις – νέα – Το Βήμα Online

Ουκρανία: Πώς χιλιάδες εργαζόμενοι τροφοδοτούν με όλες τις ειδήσεις εκατομμύρια κατοίκους | Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Το Εποπτικό Συμβούλιο της Δημόσιας Ραδιοφωνικής Εταιρείας της Ουκρανίας (UA:PBC) εξέλεξε τον Μίκολα Τσερνοτίτσκι επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου. Επιλέχθηκε μεταξύ τεσσάρων υποψηφίων στις 27 Απριλίου 2021 στο δεύτερο σκέλος του διαγωνισμού.

Ο Μίκολα έχει μεταπτυχιακό στα Ηλεκτρονικά Συστήματα και διευθυντική εμπειρία σε ιδιωτικά περιφερειακά μέσα. Σε ηλικία 23 ετών, διορίστηκε αναπληρωτής του Δημοτικού Συμβουλίου του Σούμι και ήταν Εμπορικός Διευθυντής της Sumy Media Service LLC μεταξύ 2008-2010 και στη συνέχεια Αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Sumy and Sumchany».

Η επιστροφή των ΗΠΑ

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνεργάστηκε με τον Zurabi Alasaniia, τον σημερινό επικεφαλής του UA:PBC, και ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου με ευθύνη για τη διοικητική και οικονομική κατεύθυνση και την περιφερειακή ανάπτυξη. Τον Απρίλιο του 2021 ο Μίκολα Τσερνοτίτσκι πήρε το πτυχίο MBA της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Κιέβου.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, o Τσερνοτίτσκι ηγείται μιας μεγάλης ομάδας 4.500 υπαλλήλων η οποία εργάζεται για να κρατά τον ουκρανικό πληθυσμό ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στη ρωσική εισβολή.

Ο Τσερνοτίτσκι μίλησε στη Ράντκα Μπετσέβα επικεφαλής Σχέσεων Μελών της CEE, για το πώς το UA:PBC συνέχιζε να εκπέμπει παρά τις προκλήσεις και τους κινδύνους και τι σήμαινε να είσαι μέλος της μεγαλύτερης οικογένειας των δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών φορέων.

ΕΡ.: Πώς καταφέρνετε να κρατάτε ενήμερο τον ουκρανικό πληθυσμό για τις εξελίξεις σε αυτόν τον πόλεμο;

Α: Τώρα εργαζόμαστε ως μέρος μιας μεγάλης ομάδας μέσων ενημέρωσης. Συνεργαζόμαστε με την One Plus One, την Inter, την Ukraine, την ICTV και την κρατική εταιρεία Rada για την παραγωγή του Marathon UA_Razom (μαζί). Κάθε ραδιοτηλεοπτικός φορέας παράγει πέντε ώρες περιεχομένου κάθε μέρα και μεταδίδεται μία προς μία. Είμαστε όλοι ενωμένοι σε ένα μεγάλο κανάλι. Έχουμε ενωθεί για να είμαστε δυνατοί.

Στα κύρια κανάλια (UA PERSHY, UA KULTURA) έχουμε ίσο χρόνο μετάδοσης με τα άλλα, αλλά, στα περιφερειακά μας κανάλια, παράγουμε και μεταδίδουμε περισσότερες από πέντε ώρες περιεχομένου.

Την τελευταία εβδομάδα βρισκόμαστε σε καθεστώς ειδήσεων και μεταδίδουμε αποκλειστικά ειδήσεις. Αφορά επίσης την ασφάλεια των ανθρώπων. Παρέχουμε οδηγίες επιβίωσης. Εξηγούμε στους ανθρώπους τι πρέπει να κάνουν εάν τα σπίτια τους βομβαρδιστούν και τους ενημερώνουμε για την προσωπική τους ασφάλεια.

ΕΡ: ΤΟ UA:PBC Διαθέτει 27 περιφερειακά κανάλια, 36 ιστότοπους, 100 σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Πώς συνεχίζετε να τρέχετε το UA-PBC σε αυτή την κατάσταση; 

Α: Τα περιφερειακά κανάλια…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: tovima.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: