Π. Θεοδωρικάκος: Πραγματικότητα η δέσμευση για επιπλέον περιπολικά κι αστυνομικούς

Π. Θεοδωρικάκος: Πραγματικότητα η δέσμευση για επιπλέον περιπολικά κι αστυνομικούς

Στους δρόμους της Αττικής βγήκαν τις νύχτες, από την 1η Νοεμβρίου, τα επιπλέον εκατό (100) νέα πλήρως επανδρωμένα περιπολικά που είχε προαναγγείλει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος. Επιπλέον, ενισχύθηκαν με 1.000 αστυνομικούς τα αστυνομικά τμήματα του λεκανοπεδίου, όπως επίσης είχε ανακοινώσει ο υπουργός.

«Ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού» ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος σε ανάρτηση του στα social media, στην οποία τονίζει ότι η δέσμευσή του είναι πλέον πραγματικότητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Θεοδωρικάκος έχει προαναγγείλει μια σειρά μεταρρυθμίσεων, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της Αστυνομίας, όπως είναι η ψηφιοποίηση της ΕΛ.ΑΣ, για την απελευθέρωση προσωπικού που θα διατεθεί στην αστυνόμευση στις γειτονιές, μεταξύ των οποίων ήταν και ότι από την 1η Νοεμβρίου θα βγουν στους δρόμους της Αττικής 100 νέα περιπολικά, πλήρως επανδρωμένα, τις ώρες από 12 τα μεσάνυχτα έως τις 6 το πρωί και θα ενισχυθούν τα τμήματα.

Αυτό, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, έγινε εφικτό μετά και την ορκωμοσία των νέων αστυνομικών, γι’ αυτό και έγινε πράξη.

Στην ανάρτησή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αναφέρει: «Είχαμε δεσμευτεί ότι από τις αρχές Νοεμβρίου θα προστεθούν 100 πλήρως επανδρωμένα περιπολικά κάθε νύχτα από τις 12 ως τις 6 το πρωί και 1000 νέοι αστυνομικοί θα ενισχύσουν τα τμήματα του λεκανοπεδίου Αττικής. Η δέσμευσή μας είναι πλέον πραγματικότητα. Ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού».

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: