Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου: 202 παιδικές ψυχές πίστεψαν ότι μπορούν να γίνουν καλά

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου: 202 παιδικές ψυχές πίστεψαν ότι μπορούν να γίνουν καλά

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Από την πρώτη στιγμή που μια οικογένεια θα αποτανθεί στο Make-A-Wish Ελλάδος, μια σχέση εμπιστοσύνης αρχίζει να χτίζεται. . Το ότι παιδιά που παλεύουν μάς εμπιστεύονται την ψυχή τους και το όνειρο που κρύβουν μέσα σε αυτήν, αποτελεί τη μεγαλύτερή μας ευθύνη. Παράλληλα, η αμέριστη εμπιστοσύνη τους είναι ύψιστη τιμή για εμάς. Είναι η δύναμή μας και επιτακτική υπενθύμιση ότι τα καθημερινά μας εμπόδια είναι αμελητέα, μπροστά στον αγώνα αυτών των παιδιών.
Το 2020, άφησε στις ψυχές όλων μας πληγές και απώλειες. Ο περασμένος Φεβρουάριος μάς βρήκε απροετοίμαστους έναντι όσων ακολούθησαν. Όχι όλους. Άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως τα παιδιά μας, ήταν απόλυτα προετοιμασμένοι. Κοίταξαν τον ιό κατάματα, με εμπειρία. Η αντιμετώπισή του είναι η καθημερινότητά τους. Η μάσκα είναι μόνιμος «σύντροφός» τους και η τήρηση αποστάσεων, δεύτερη φύση τους

Όλοι εμείς στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ως άνθρωποι λυγίσαμε μα δεν το βάλαμε κάτω. Μη έχοντας το δικαίωμα να προδώσουμε την εμπιστοσύνη των παιδιών μας, ορθοποδήσαμε άμεσα και ανακάμψαμε, έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον μεγαλύτερο εχθρό της ελπίδας. Καταφέραμε με την απλόχερη υποστήριξη γιατρών, υποστηρικτών και εθελοντών – παρόλες τις δυσκολίες – να εκπληρώσουμε με ασφάλεια 202 μοναδικές ευχές, ενώ δεν σταματήσαμε στιγμή να δεχόμαστε νέες ευχές. Κάθε φορά που οι δυνάμεις μας εξαντλούνταν, με έναν μαγικό τρόπο τις ανακτούσαμε μαζί με τους απαραίτητους πόρους, και συνεχίζαμε να πορευόμαστε δυναμικά προς την ελπίδα. Και αυτή είναι η δύναμη της ευχής. Πιστεύουμε στα θαύματα, καθώς τα ζούμε καθημερινά, και ένας πολύ προσεκτικά σχεδιασμένος με άπειρη προσπάθεια μηχανισμός μπαίνει σε εφαρμογή για να επαναφέρει την τάξη των πραγμάτων.

Η εκπλήρωση μιας ευχής δεν είναι μια ακόμη εκδήλωση ή ένα πάρτυ ή ένα δώρο.Είναι μία εμπειρία που συμπορεύεται με την ασθένεια ως το παράθυρο στο φως.

Προσωπικό και εθελοντές, χορηγοί και υποστηρικτές, εκπληρώνουμε κάθε ευχή με την προσοχή και την αγάπη που της αρμόζει. Κάθε παιδί είναι μοναδικό, καθώς και η οικογένειά του και χρήζουν διαφορετικής προσέγγισης. Ακόμη και αν κάποιες ευχές μοιάζουν μεταξύ τους, δεν είναι ο προορισμός ο αυτοσκοπός, αλλά το ταξίδι. Αυτό που νοηματοδοτεί καθεμία ευχή, είναι μοναδικό. Η διαδικασία της εκμαίευσης αναδεικνύει τους λόγους με κάθε λεπτομέρεια και έτσι κάθε νεράιδα έχει στα χέρια της όσες πληροφορίες χρειάζεται για να οργανώσει και να εκπληρώσει μία ευχή που θα μείνει αξέχαστη σε ένα παιδί με ψυχή πληγωμένη από…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: