Παίκτες ΑΕΠ Κοζάνης: «Αντιμετωπίζουν το δράμα μας με πλήρη απάθεια!»

Παίκτες ΑΕΠ Κοζάνης: «Αντιμετωπίζουν το δράμα μας με πλήρη απάθεια!»

Τη διαμαρτυρία τους για την καθυστέρηση των αποφάσεων για αναδιάρθρωση εξέφρασαν οι παίκτες της ΑΕΠ Κοζάνης.

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσαν και οι παίκτες της ΑΕΠ Κοζάνης, μέσω της οποίας καλούν τους αρμοδίους να σεβαστούν τη θέληση της πλειοψηφίας και να προχωρήσουν σε αναδιάρθρωση άμεσα. Μάλιστα τονίζουν πως οι ίδιοι δεν γνωρίζουν που θα αγωνιστούν και αν θα πληρωθούν για να ζήσουν τις οικογένειές τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης, διαμαρτυρόμαστε έντονα για την πρωτοφανή στα χρονικά δεδομένα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου κατάσταση, όπου παραμένουμε εδώ και μήνες όμηροι της αδιαφορίας από την πλευρά των υπευθύνων του.

Ζούμε σε μια περιοχή που πέραν όλων των άλλων, υφίσταται και το βάναυσο πλήγμα της βίαιης απολιγνιτοποίησης. Χιλιάδες εργαζόμενοι περνάνε σιγά σιγά το κατώφλι της ανεργίας. Η νέα γενιά των πόλεων που ζούμε, της Κοζάνης, της Πτολεμαΐδας, της Φλώρινας, των Γρεβενών και της Καστοριάς δεν έχει εργασία, δεν έχει όνειρα και βλέπει να εκτυλίσσεται μπροστά της ένα δραματικό παρόν κι ένα σίγουρα αβέβαιο μέλλον.

Σε αυτή την οδυνηρή συγκυρία, μας βρήκε και η παγκόσμια πανδημία που μεγαλώνει το οικονομικό πρόβλημα της περιοχής και οδηγεί σε ακόμη μεγαλύτερα αδιέξοδα…

Η ομάδα μας, ως μοναδική ποδοσφαιρική εκπρόσωπος της Δυτικής Μακεδονίας, βρίσκεται κοντά στη συμμετοχή στην 2η κατηγορία του Ελληνικού Πρωταθλήματος μετά από 38 ολόκληρα χρόνια! Μια απρόσμενη ευκαιρία μεταξύ άλλων και για συμμετοχή της νεολαίας στον αθλητισμό, για εξεύρεση των όποιων θέσεων εργασίας μέσω της ομάδας μας, για τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας στην περιοχή λόγω της συμμετοχής μας στην κατηγορία αυτή.

Δυστυχώς όμως με ευθύνη των αρμοδίων για το ποδόσφαιρο, φτάσαμε στα μέσα Σεπτεμβρίου και δεν γνωρίζουμε αν είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, αν τελικά προαχθήκαμε στη Football League ή πρέπει να επιστρέψουμε στην ερασιτεχνική κατηγορία, πού θα αγωνιστούμε, ποιους θα αντιμετωπίσουμε, αν θα πληρωνόμαστε, αν θα έχουμε χρήματα για μας και τις οικογένειες μας και αν κάνουμε καλά που επιλέξαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο!

Αναρωτιόμαστε μήπως πρέπει να ψάξουμε για άλλου είδους εργασία, αν και στην πρωταθλήτρια της Ελλάδος αλλά και της Ευρώπης σε ανεργία περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, δύσκολα θα βρούμε άλλη δουλειά!

Οι αρμόδιοι από το νόμο για την διοργάνωση πρωταθλημάτων, Λίγκα και ΕΠΟ, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, η Κυβέρνηση και η Αντιπολίτευση…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: onsports.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: