Πανιώνιος: 'Θα απαντήσουμε θετικά στην πρόσκληση για συμμετοχή στη Super League 2'

Πανιώνιος: 'Θα απαντήσουμε θετικά στην πρόσκληση για συμμετοχή στη Super League 2'

Ο Πανιώνιος ετοιμάζεται να επιστρέψει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, αφού η διοικούσα επιτροπή του εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε ότι θα απαντήσει θετικά στην πρόσκληση που δέχθηκε από τη Super League 2 για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Ύστερα από την αδυναμία αρκετών ομάδων της Γ’ Εθνικής που κέρδισαν άνοδο να ανταπεξέρθουν στα προαπαιτούμενα της αναβαθμισμένης κατηγορίας, η διοργανώτρια αρχή αναζητά κι άλλες ομάδες για να συμπληρώσει τους δύο ομάδες.

Οι “κυανέρυθροι” δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την άνοδο αγωνιστικά, ωστόσο ετοιμάζονται να αγωνιστούν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία και γι’ αυτό καλούν και τους φιλάθλους να βοηθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια. Για τη συμμετοχή στη Super League 2 απαιτείται εγγυτική επιστολή ύψους 150.000 ευρώ και μετοχικό κεφάλαιο ύψους 350.000 και γι’ αυτό η διοικούσα επιτροπή έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους να αγοράσουν από τώρα εισιτήρια διαρκείας για να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα να καλύψει τις απαιτήσεις αδειοδότησης.

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του Πανιωνίου

“Ως διοικούσα επιτροπή θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ πως χθες 13/8 γνωστοποιήθηκε στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΣΣ πρόσκληση της ΕΠΟ για να δηλωθεί συμμετοχή η ποδοσφαιρική ομάδα στην κατηγορία της Super League 2. Ο σύλλογος καλείται να απαντήσει έως την Τετάρτη 18 Αυγούστου και ομόφωνα μαζί με τον Πανιώνιο ΓΣΣ αποφασίσαμε να απαντήσουμε θετικά δηλώνοντας συμμετοχή.

Ως διοικούσα επιτροπή δηλώνουμε ότι έχουν γίνει αρκετές κινήσεις και επικοινωνίες όλες αυτές τις ημέρες, τόσο με τους ανθρώπους που μας στήριξαν οικονομικά την χρόνια που μας πέρασε, όσο και με νέους ανθρώπους που θελήσανε να είναι δίπλα μας και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους, είτε για την στήριξη και της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία είτε συνεισφέροντας στην συγκέντρωση του απαιτούμενου κεφαλαίου για τις ανάγκες της ομάδας μας για να μπορέσει να πάρει αδειοδότηση και να αγωνιστεί στην Super League 2.

Για τον λόγο αυτό, ανακοινώνουμε οτι 20/8 θα γίνει η έναρξη προαγοράς εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 ώστε να συμβάλλει και ο κόσμος σε αυτήν την προσπάθεια.

Εμείς, ως διοικούσα επιτροπή, δεσμευόμαστε στον κόσμο μας το ποσό που θα μαζευτεί απο τα διαρκείας μέχρι και την τελική ημερομηνία δήλωσης της ομάδας στην Super League 2 να ανακοινωθεί δημόσια και να συμβάλει στις ανάγκες της ΟΜΑΔΑΣ μας στην…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: