ΠΑΟΚ: Πρόστιμο σε Λυκογιάννη και Χατζόπουλο για τον αγώνα με τον Προμηθέα

Αποβολή για Λυκογιάννη και Χατζόπουλο, κλώτσησε καρέκλα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ

Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ ο Άρης Λυκογιάννης και ο Θανάσης Χατζόπουλος, για τη συμπεριφορά τους στον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα, για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο προπονητής και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είχαν αποβληθεί στη διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου για έντονη διαμαρτυρία προς τους διαιτητές, με τον Αθλητικό Δικαστή να επιβάλει πρόστιμο ύψους 2.000€ για τον πρώτο και 3.000€ για τον δεύτερο, μαζί με αυστηρή επίπληξη και ανακοίνωση προς τον Τύπο.

Αναλυτικά η τιμωρία που επεβλήθη στους δύο άνδρες από τον Αθλητικό Δικαστή:

Επιβάλλεται:

1. Στην Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία – Αθλητική Ομάδα με την επωνυμία “ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) για ανάρμοστη συμπεριφορά του προπονητή και του Προέδρου του Δ.Σ. της προς τους διαιτητές του αγώνα, έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο,

2. Στον κ. ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ, Προπονητή της ΠΑΟΚ ΚΑΕ, για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους διαιτητές του αγώνα, έγγραφη αυστηρή επίπληξη με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο και χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ και

3. Στον κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ, Πρόεδρο Δ.Σ. ΠΑΟΚ ΚΑΕ και Συνοδό Ομάδας, για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους διαιτητές του αγώνα, έγγραφη αυστηρή επίπληξη με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο και χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 9-10-2021“.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: