ΠΑΟΚ: Το σίριαλ Τζιοβίνκο συνεχίζεται με νέα επεισόδια

ΠΑΟΚ: Ο Τζιοβίνκο έμεινε ελεύθερος και κλείνει στον Δικέφαλο σύμφωνα με τους Άραβες

Η υπόθεση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο παραμένει περίπλοκη για τον ΠΑΟΚ. Ακόμη και οι πληροφορίες από την Σαουδική Αραβία είναι διφορούμενες και, πολλές φορές, αντιφατικές.

Ενώ αργά χθες (10/8) το βράδυ τα τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Ιταλός θα παραμείνει στην Αλ Χιλάλ, αργότερα προέκυψαν πληροφορίες ότι οι επαφές της αραβικής ομάδας με τον Τζιοβίνκο για τη λύση του συμβολαίου του θα συνεχιστούν παρά το γεγονός ότι, όπως λένε οι Άραβες οι διαπραγματεύσεις του με τον ΠΑΟΚ έφτασαν σε αδιέξοδο.

Οι διαπραγματεύσεις του Τζιοβίνκο με τον ΠΑΟΚ ναυάγησαν, εμποδίζοντας τη λύση του συμβολαίου του με την Αλ Χιλάλ. Η διοίκηση της ομάδας αναζητά τρόπους για την αποδέσμευση του” ανέφερε το Saudi Sky Sports.

Μάλιστα λίγο αργότερα εκφράστηκε αισιοδοξία ότι τελικά θα βρεθεί λύση για την αποδέσμευση του Ιταλού επιθετικού.

Η Αλ Χιλάλ συνεχίζει τις συναντήσεις με τον Τζιοβίνκο και αναμένεται σύντομα να επιτευχθεί συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου του” ανέφερε η σχετική δημοσίευση.

Το αν τελικά οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον 34χρονο επιθετικό έχουν φτάσει σε αδιέξοδο θα φανεί μόνο αν τελικά ο Ιταλός εξασφαλίσει την ελευθερία του από την Αλ Χιλάλ. Μέχρι τότε ο ΠΑΟΚ περιμένει τις εξελίξεις έχοντας εκδηλώσει το ενδιαφέρον του στην πλευρά του ποδοσφαιριστή και έχοντας ταυτόχρονα ξεκαθαρίσει και τα ποσά που προτίθεται να του προσφέρει για να τον φέρει στην Τούμπα.

Για την πλευρά του Δικεφάλου δεν πρόκειται να αλλάξουν και πολλά ακόμη και αν ο Τζιοβίνκο αποχωρήσει από την Αλ Χιλάλ χωρίς να έχει εξασφαλίσει την αποζημίωση που περιμένει.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: