Παππά-Τσαγκαράκης: Ασυγκράτητοι σε βραδινή τους έξοδο – Τα παθιασμένα φιλιά και οι αγκαλιές

Παππά-Τσαγκαράκης: Ασυγκράτητοι σε βραδινή τους έξοδο - Τα παθιασμένα φιλιά και οι αγκαλιές

Το ζευγάρι πριν από λίγο καιρό πήρε την απόφαση μετά από έναν χρόνο σχέσης να κάνει το επόμενο σημαντικό βήμα και να ζήσει κάτω από την ίδια στέγη.
Όπερ και εγένετο με τη Χαρά Παππά, το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, να δείχνει πραγματικά ευτυχισμένη με τις ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική της ζωή.

Μπορεί ο έρωτάς της με τον Τούρκο σταρ Μπουράκ Χακί να ήταν σχεδόν κινηματογραφικός μιας και υπήρξε πολυφωτογραφημένος, όμως η χαρά πλέον, πιο ώριμη από ποτέ δείχνει να χαίρεται όσο τίποτα τις στιγμές που περνάει με τον νέο της αγαπημένο.Να θυμίσουμε ότι ο Στέφανος Τσαγκαράκης είναι γιος του γνωστού αντικέρ και κοσμηματοπώλη Γιώργου Τσαγκαράκη ενώ ο ίδιος ασχολείται επισταμένως με πολύτιμες πέτρες.Το ζευγάρι πλέον απολαμβάνeiκάθε στιγμή που περνάει μαζί και δεν το λέμε εμείς αλλά τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που εξασφαλίσαμε από πρόσφατη βραδινή έξοδο τους.Οι δυο τους βρέθηκαν για ποτό σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου και έδειξαν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή που μοιράζονταν. Μάλιστα παρά τα φωτογραφικά φλας που βρίσκονταν γύρω τους, δεν σταμάτησαν να φιλιούνται και να φέρονται τρυφερά ο ένας στον άλλον.Δείτε φωτογραφίες από τη βραδινή έξοδό τους…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: