Παραίτηση Μπουτσικάρη από την προεδρία της Super League

Παραίτηση Μπουτσικάρη από την προεδρία της Super League

Θέμα ηγεσία τίθεται πλέον στη Super League, καθώς ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από τον προεδρικό θωκό του συνεταιρισμού και θα πρέπει να προκηρυχθούν άμεσα εκλογές για να προκύψει η διάδοχη κατάσταση.

Ο ίδιος ενημέρωσε τις ΠΑΕ στο σημερινό (1/10) Δ.Σ. για την απόφασή του και τους λόγους που την πήρε, ενώ θα παραμείνει στη θέση του μέχρι να γίνουν οι εκλογές και να προκύψει νέος πρόεδρος. Θεωρεί πως έκλεισε ο κύκλος του και γι’ αυτό δεν θέλει να συνεχίσει.

Μέσω twitter, η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε την είδηση για την αποχώρηση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την ηγεσία της Λίγκας.

“Κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Δ.Σ., ο πρόεδρος της Super League Λεωνίδας Μπουτσικάρης ανακοίνωσε την ειλημμένη απόφασή του, περί άμεσης αποχώρησής του από την προεδρία της διοργανώτριας”, ανέφερε στο πρώτο tweet.

“Οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου προέδρου θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες”, τόνισε στο δεύτερο.

Η ανακοίνωση της Super League:

“Κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Δ.Σ., ο πρόεδρος της Super League Λεωνίδας Μπουτσικάρης ανακοίνωσε την ειλημμένη απόφασή του, περί αποχώρησής του από την προεδρία της διοργανώτριας. Οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου προέδρου θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Εγκρίθηκε ομόφωνα ο ορισμός αγώνων 6ης έως και 17ης αγωνιστικής Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγ. περιόδου 2021-22.

Εγκρίθηκε ομόφωνα ο πίνακας Παρατηρητών Αγώνων Super League.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η προκήρυξη θέσης εμπορικού διευθυντή στη Super League.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η αγορά ενός συστήματος προστατευτικών καλυμμάτων αγωνιστικών χώρων”.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: