Παραιτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Θέμης Χειμάρας λόγω του σκανδάλου των συμβάσεων με το Δημόσιο

Απάντηση Χειμάρα στο Documento για τις απευθείας αναθέσεις: Δεν γνώριζα για το ασυμβίβαστο

Κλυδωνισμούς προκαλεί στην κυβερνητική παράταξη το νέο σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον βουλευτή Φθιώτιδας Θέμη Χειμάρα, που οι εταιρείες του πήραν με απ’ ευθείας αναθέσεις 41 συμβάσεις από το Δημόσιο και κρατικούς φορείς.

 Ο βουλευτής υπέβαλε σήμερα την παραίτηση του, εγκαταλείποντας τη βουλευτική του έδρα, προκειμένου να κοπάσει ο θόρυβος, που βλάπτει προεκλογικά τη ΝΔ. Τη θέση του στο κοινοβούλιο καταλαμβάνει η Έλενα Μακρή-Θεοδώρου.

Η παραίτηση του έγινε με επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα.

Στην επιστολή του, ο (πρώην πλέον) βουλευτής αναφέρει:

“Στις εκλογές του 2019, οι πολίτες της Φθιώτιδας μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν Βουλευτή, για να  εργαστώ για τον τόπο μου, να υπηρετήσω την χώρα μου και να ενισχύσω την προσπάθεια της Νέας  Δημοκρατίας, της παράταξης που υπηρετώ από μικρό παιδί, για την δημιουργία μιας ισχυρής Ελλάδας.

Το ασυμβίβαστο που αναδείχθηκε τις τελευταίες ημέρες, σε σχέση με την επιχειρηματική μου  δραστηριότητα και παρά το γεγονός ότι από τα στοιχεία που έχω προσκομίσει δεν προκύπτει αύξηση των  πωλήσεων κατά την διάρκεια της κοινοβουλευτικής μου θητείας, εγείρει ζητήματα.

Αναγνωρίζοντας πως μια ακούσια παράλειψή μου, έγινε η αιτία για να φέρω σε δύσκολη θέση το κόμμα  που υπηρετώ και τους ανθρώπους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και τη φιλία τους, αναλαμβάνω  πλήρως την ευθύνη που μου αναλογεί και δηλώνω την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα,  παραδίδοντας την έδρα στη Νέα Δημοκρατία, όπως οφείλω.

Δεν θα επέτρεπα ποτέ, ένα τέτοιο ζήτημα που με αφορά, να αποτελέσει αντικείμενο εκμετάλλευσης από  τους πολιτικούς μας αντιπάλους, προκειμένου να πληγούν οι αρχές, οι αξίες και τα ιδεώδη, που με πίστη  υπηρετεί η Κυβέρνησή της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης.  Ευχαριστώ τους συμπατριώτες μου για την στήριξη και την εμπιστοσύνη και ζητώ συγνώμη από όσους  άθελά μου στενοχώρησα.   Δηλώνω ότι παραμένω στην πρώτη γραμμή της μάχης με την Νέα Δημοκρατία, δίπλα στον Πρωθυπουργό  μας Κυριάκο Μητσοτάκη, για την Ελλάδα που μας αξίζει, για μια Φθιώτιδα ισχυρή

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: