Παραμένει σε κατ΄ οίκον περιορισμό η κόρη του Παντσέρι | Ειδήσεις – νέα – Το Βήμα Online

Παραμένει σε κατ΄ οίκον περιορισμό η κόρη του Παντσέρι | Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Σε κατ΄οίκον περιορισμό παραμένει η κόρη του Αντόνιο Παντσέρι, Σίλβια, καθώς το εφετείο της Μπέρσια απέρριψε το Σάββατο το σχετικό αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης της.

Διαβάστε επίσης: Αντόνιο Παντσέρι: Ποιος είναι ο μαχητικός συνδικαλιστής, πρωταγωνιστής στο Qatargate

Το εφετείο αποφάνθηκε ότι η 38χρονη δικηγόρος πρέπει να παραμείνει υπό περιορισμό, εν αναμονή της απόφασης η οποία αναμένεται να ληφθεί στις 16 Ιανουαρίου, σχετικά με το αίτημα έκδοσής της, που έχει υποβληθεί από τις βελγικές αρχές.

Οι συνήγοροι υπεράσπισής της είχαν ζητήσει η Σίλβια Παντσέρι να αφεθεί ελεύθερη, με μόνη υποχρέωση την καθημερινή μετάβαση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, «για να μπορέσει να συνεχίσει να ασκεί το επάγγελμα της δικηγόρου».

Όπως υπογράμμισαν, παράλληλα, το ποσό των διακοσίων χιλιάδων ευρώ που δεσμεύθηκε από την εισαγγελία του Μπέργκαμο και βρίσκεται σε τραπεζικό λογαριασμό της πελάτισσάς τους, «προέρχεται από επαγγελματικές της απολαβές».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από Παραμένει σε κατ΄ οίκον περιορισμό η κόρη του Παντσέρι | Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: tovima.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: