Πάτρα: Οι πρώτες δηλώσεις του αγοραστή του σπιτιού της οικογένειας Πισπιρίγκου: «Δεν το μετανιώνω»

Πάτρα: Οι πρώτες δηλώσεις του αγοραστή του σπιτιού της οικογένειας Πισπιρίγκου: «Δεν το μετανιώνω»

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, έγινε γνωστό ότι ένα ακίνητο, που ανήκε στην οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, πουλήθηκε, για να μπορέσει η οικογένεια να ανταπεξέλθει οικονομικά στον δικαστικό Γογλοθά που περιμένει την κατηγορούμενη. 
Όπως όλα δείχνουν, η υπόθεση της Πάτρας δεν έχει τέλος, αφού κάθε μέρα νέες αποκαλύψεις βγάινουν στο φως και αναμένονται να δημοσιοποιηθούν και νέα ευρήματα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών κοριτσιών έχει κριθεί προφυλακιστέα και κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού εδώ και περίπου τρεις μήνες, με τους οικείους της να κάνουν τα πάντα, με σκοπό να αποδείξουν την αθωότητά της, μιας και η ίδια δεν έχει παραδεχτεί τίποτα, σε σχέση με όσα κατηγορείται. Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση της αγοραπωλησίας ενός ακινήτου που ανήκε στην οικογένεια Πισπιρίγκου και το οποίο πουλήθηκε έναντι του ποσού των 33.000 ευρώ σε έναν άνδρα.

Ο αγοραστής του σπιτιού έκανε δηλώσεις το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Ιουνίου στην εκπομπή T-live περιγράφοντας όλο το παρασκήνιο της αγοράς του ακινήτου από τον ίδιο.Η συζήτηση που έκανε ο αγοραστής με την δημοσιογράφο της εκπομπής ήταν η εξής:Για το ακίνητο ότι ήταν προς πώληση και από ποιον πότε το μάθατε και από ποιον;Εγώ έψαχνα στο ίντερνετ από την Ιταλία, από την Πάρμα και έρχομαι σε επικοινωνία με τον μεσίτη στην Πάτρα και του λέω βρε φίλε.. δεν θέλω εργατικές, ψάχνω κάτι άλλο. Μετά μου στέλνει ένα βίντεο και με πείθει ότι είναι σωστό, το σπίτι και του στέλνω μια προκαταβολή και βρίσκω ένα όνομα εκεί που θα έστελνα από την Ιταλία τα λεφτά, λέει Λεγάτου, ήταν η μητέρα της Ρούλας.Σωστά.Το σπίτι είναι του αδελφού της Ελένης Λεγάτου, του Γιάννη Λεγάτου.Τα χρήματα αυτά τα καταθέσατε σε λογαριασμό της μητέρας της Ρούλας;Ναι ναι, γιατί ο αδερφός της είχε κάποιο πρόβλημα και την έχει εξουσιοδοτήσει.Δεν γνωρίζατε όμως ότι είναι η μητέρα της κατηγορουμένης;Όταν είδα εγώ Ελένη Λεγάτου, λέω κάτι μου θυμίζει αυτό και παίρνω τον δικηγόρο μου και μου λέει επειδή ήξερα ότι θα έρθεις σε δύο μέρες ήθελα να στο πω από κοντά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το σπίτι, καμία σχέση, δεν είναι το ισόγειο, δεν είναι η σπιτονοικοκυρά. Είναι του θείου της, το πουλάει για να βοηθήσει την ανιψιά του τη Ρούλα.Όταν μάθατε ότι αυτό είναι το σπίτι της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου. Πώς νιώσατε; Το μετανιώσατε που μπήκατε σε αυτή τη διαδικασία;Όχι καθόλου, δεν το μετάνιωσα, γιατί με διαβεβαίωσε ο δικηγόρος μου ότι το είχε…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: