Περιφέρεια Αττικής σε ΣΥΡΙΖΑ: Δώσαμε μάχη για 5 ημέρες- Ας μη μιλούν αυτοί που ευθύνονται για Μάτι- Μάνδρα

Περιφέρεια Αττικής σε ΣΥΡΙΖΑ: Δώσαμε μάχη για 5 ημέρες- Ας μη μιλούν αυτοί που ευθύνονται για Μάτι- Μάνδρα

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Μια δύσκολη μάχη, για να αντιμετωπίσει σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και τους Δήμους της Αττικής τις συνέπειες μιας πρωτοφανούς κακοκαιρίας, δίνει η Περιφέρεια Αττικής από τις 13 Φεβρουαρίου έως σήμερα, σύμφωνα με ανακοίνωση. 

Η Περιφέρεια σημειώνει ότι όλες αυτές τις μέρες εργάζεται 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς διακοπή , αξιοποιώντας 101 μηχανήματα και 224 εργαζόμενους της Περιφέρειας και συνεργαζόμενων από το Μητρώο Εργοληπτών  εργολάβων , για να πετύχει τελικά να κρατήσει ανοικτό κι ασφαλές το κεντρικό οδικό δίκτυο της Αττικής, που είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας. 

Και παράλληλα, τονίζει, συνδράμει την προσπάθεια των Δήμων να απεγκλωβίσουν πολίτες και να κρατήσουν ανοικτό το οδικό δίκτυο που ανήκει στη δική τους αρμοδιότητα, καθώς και τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ που προσπαθούν μέχρι σήμερα να αποκαταστήσουν τις εκτεταμένες βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης. 

Είναι επίσης σημαντικό, προσθέτει στην ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Αττικής,  ότι καθ’ όλη τη διάρκεια των ακραίων καιρικών φαινομένων πέτυχε να παραμείνουν προσβάσιμα όλα τα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία της Αττικής.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια σημειώνει ότι από τις 13 Φεβρουαρίου ως σήμερα 

1. Κινητοποίησε άμεσα και πριν ξεσπάσουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα το Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας της Αττικής, εργαζόμενους και μέσα, ενώ έγκαιρα αξιοποίησε και τη συνδρομή επιπλέον μέσων και προσωπικού ιδιωτών εργολάβων, μέσα από το Μητρώο Εργοληπτών, όπως προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.

2. Κατένειμε έγκαιρα τα μηχανικά μέσα εκχιονισμού που έθεσε στη διάθεση της, σε όλα τα κρίσιμης σημασίας σημεία , σε όλο το κεντρικό οδικό δίκτυο της Αττικής. 

3. Δημιούργησε πριν ξεσπάσει η κακοκαιρία 8 προσωρινές θέσεις εναπόθεσης αλατιού σε συγκεκριμένα κι εύκολα προσβάσιμα σημεία σε όλη την Αττική.

4. Πέτυχε χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση μας να μην μείνει ούτε μια ώρα κλειστό το κεντρικό οδικό δίκτυο της Αττικής, που ανήκει στην αποκλειστική αρμοδιότητά της. 

5. Ανταποκρίθηκε στο αίτημα παροχής βοήθειας και κράτησε ανοικτούς τους δρόμους που οδηγούσαν σε δημόσια νοσοκομεία και κρίσιμες δημόσιες υπηρεσίες.

6. Παρείχε συνδρομή που της ζητήθηκε, σε 28 Δήμους.

7. Συμμετείχε με μηχανικά μέσα και προσωπικό σε επιχειρήσεις απεγκλωβισμού πολιτών, μετά από αιτήματα Δήμων. 

8. Συνέδραμε στο άνοιγμα δρόμων προκειμένου να διευκολύνει την προσέγγιση συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση βλαβών στο σύστημα…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: