Πεθαίνει ο Πούτιν λένε οι πράκτορες | Ειδήσεις – νέα – Το Βήμα Online

Πεθαίνει ο Πούτιν λένε οι πράκτορες | Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Σε μία συνέντευξη – κόλαφο, στο αμερικανικό δίκτυο ABC, ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών του Κιέβου, Κίρλο Μπουντάνοφ, ανέφερε ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν πρόκειται να πεθάνει πολύ σύντομα, καθώς πάσχει από καρκίνο. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο επικεφαλής φαίνεται ότι έχει άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά στον Ρώσο Πρόεδρο και του δίνουν πληροφορίες.

Βέβαια, ο Ουκρανός Αρχηγός δεν είναι ο πρώτος που ισχυρίζεται κάτι τέτοιο. Το ίδιο είχε αναφέρει και πράκτορας της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Δανίας FE, που κατονομάζεται μόνο ως Joakim από τη Mail Online, ο οποίος είχε δηλώσεις πως ο Πούτιν πάσχει και από χρόνιους πόνους. Αυτό φαίνεται να εξηγεί από τα πλάνα που τον δείχνουν να πιάνει σφιχτά τα αντικείμενα που βρίσκονται γύρω του, προκειμένου να στηριχθεί.

Η παραδοχή που προκαλεί πολλά ερωτηματικά

Παράλληλα, ο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών προχώρησε στην έμμεση, αλλά όχι ρητή, παραδοχή ότι η Ουκρανία σχετίζεται με τις επιθέσεις σε ρωσικές αεροπορικές βάσεις εντός της επικράτειας της Ρωσίας. Ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών του ουκρανικού στρατού αναμένει νέα πλήγματα στα βάθη της ρωσικής επικράτειας, αλλά δεν παραδέχθηκε την εμπλοκή της Ουκρανίας σε αυτά.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ρωτήθηκε για τα πλήγματα σε αεροπορικές βάσεις, όπου τον Δεκέμβριο πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον τρεις παρόμοιες επιθέσεις, η τελευταία εκ των οποίων στις 26 Δεκεμβρίου, ωστόσο είπε ότι δεν μπορεί να απαντήσει σ’ αυτό το ερώτημα παρά μόνο μετά τον τερματισμό του πολέμου.

Δείτε το βίντεο

Η κατάσταση της υγείας του Πούτιν

Αντίθετη άποψη για την εξέλιξη της υγείας του Ρώσου Προέδρου είχε ο Ρώσος πολιτικός αναλυτής, Valery Solovey, ο οποίος είχε αναφέρει στην Daily Mail, ότι οι γιατροί έχουν χρησιμοποιήσει τις τελευταίες δυτικές θεραπείες για να θεραπεύσουν τον καρκίνο του και να σταματήσουν την εξάπλωσή του. Είπε χαρακτηριστικά, ότι «Η θεραπεία ήταν πάρα πολύ επιτυχής. Τον έχουν θεραπεύσει σε σημαντικό βαθμό.»

Ο ίδιος δεν ανέφερε από πού προέρχονται οι «μη Ρώσοι γιατροί» που φέρονται να θεραπεύουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά ο άρρωστος ηγέτης του Κρεμλίνου τους «εμπιστεύεται», με τη θεραπεία να επιβλέπεται από κορυφαίους γιατρούς της Μόσχας, τόνισε. Προηγουμένως υπήρξαν ισχυρισμοί ότι εξαρτάται από σωτήρια φάρμακα που συνταγογραφούνται από ισραηλινούς γιατρούς και αγοράζονται στο Ισραήλ.

«Έχει προβλήματα στην κίνηση»

Ο Solovey δήλωσε στο ουκρανικό…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: tovima.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: