Πέτρος Φιλιππίδης: «Όλοι γνωρίζουν εάν είμαι βιαστής ή όχι»

Logo Image

Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη που διήρκησε 9 ώρες. Άλλοτε κλαίγοντας και άλλοτε υψώνοντας τον τόνο της φωνής του ο κατηγορούμενος ηθοποιός επαναλάμβανε καθ’ όλη τη διάρκεια της απολογίας του ότι δεν είναι βιαστής.

«Όλοι αυτοί γνωρίζουν αν είμαι βιαστής ή όχι. Ξέρουν ότι δεν είμαι. Αυτό με σκοτώνει. Πόσο εύκολα με κατηγορούν για βιαστή; Το καταλαβαίνω τη δουλειά τους θέλουν να κάνουν. Αλλά εγώ υπερασπίζομαι τη ζωή μου, την χαμένη ζωή μου που κρέμεται από μια κλωστή πλέον. Δεν πρόκειται να ξαναδουλέψω σε αυτή τη δουλειά. Δεν τους θέλω, να μην τους ξαναδώ στα μάτια μου. Ντροπή τους. Ήρθαν τρεις γυναίκες που έστρωσαν πρώτα το χαλί (σ.σ. αναφέρεται τις Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη) αλλά δεν τους βγήκε. Πώς θα έκαναν πίσω μετά με ένα όνομα σαν το δικό μου;».

Αναφερόμενος στη δεύτερη καταγγελία που έγινε σε βάρος του από γυναίκα συνάδελφό του για απόπειρα βιασμού μέσα στο καμαρίνι, έκανε λόγο για συναινετικές σεξουαλικές συνευρέσεις, υποστηρίζοντας ότι υπήρχε αμοιβαίο φλερτ μεταξύ τους.

«Ένας φίλος μου, μου είχε στείλει το βιογραφικό της. Η κοπέλα ήρθε στα καμαρίνια, γνωριστήκαμε και μιλήσαμε. Νομίζω ότι της είπα πως υπήρχε η πιθανότητα αντικατάστασης (άλλης ηθοποιού). Έκατσε αρκετή ώρα. Μιλήσαμε γενικότερα. …Και συνεννοηθήκαμε να έρθει την επόμενη ημέρα. Το κλίμα ήταν καλό, υπήρχε ένα φλερτ. Ήρθε ξανά στο τέλος της εβδομάδας. Είδε την παράσταση, μιλήσαμε και ξανάρθε. Ήταν η ημέρα που παρακολούθησε την παράσταση από τα παρασκήνια. Εκεί το φλερτ αυτό εκδηλώθηκε λίγο πιο έντονο και από την πλευρά μου και από την πλευρά της με αγγίγματα, χαμόγελα. Ήταν αρκετά ενθουσιασμένη βλέποντας την παράσταση από τα παρασκήνια. Αυτό που έγινε ήταν με τη σύμφωνη γνώμη και των δυο. Δεν υπήρξε κάποιος καταναγκασμός ή βία».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός υποστήριξε ότι ποτέ δεν «έταξε» ρόλο στην γυναίκα που τον κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού της

«Ήμουν απολύτως σαφής, όσον αφορά την αντικατάσταση ποτέ δεν της είπα ότι ήταν σίγουρο. Αυτό δεν της άρεσε. Μου είπε ότι έχει εκτεθεί (σ.σ. που δεν πήρε το ρόλο). Της υπενθύμισα ότι δεν ήταν σίγουρο και ότι τα είχαμε συνεννοηθεί.  Ήθελε να φύγει. Της άνοιξα την πόρτα και έφυγε. Της έστειλα ένα μήνυμα συμφιλίωσης για να μην υπάρχει κάτι μεταξύ μας. Της είπα για το «Λάκη τον Γλυκούλη». Ήμουν ένα σοβαρός επαγγελματίας, να προτείνω μπορούσα, να επιβάλω όχι».

Αναφερόμενος στη τρίτη γυναίκα που τον κατήγγειλε επίσης για απόπειρα βιασμού της μέσα στο αυτοκίνητό του σε…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: