Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Σοκαρισμένη με τις φωτιές: «Σας ζητώ συγγνώμη… Ζορίζομαι πολύ»!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Σοκαρισμένη με τις φωτιές: «Σας ζητώ συγγνώμη… Ζορίζομαι πολύ»!

Μετά τη φωτιά στην Βαρυμπόμπη, στην Εύβοια, στην Ηλεία, τώρα μαίνεται μεγάλη πυρκαγιά στα Βίλια και η ηθοποιός έχει επηρεαστεί και ζήτησε συγγνώμη από τους διαδικτυακούς της φίλους που δεν δημοσιεύει τίποτα στο Instagram της.
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω πια με όλα αυτά που γίνονται. Δεν ξέρω… Σας ζητώ συγγνώμη που δε μπορώ να ανεβάσω τίποτα από την καθημερινότητά μου τόσο καιρό. Ζορίζομαι πάρα πολύ. Παρόλα αυτά το ξέρω ότι η ζωή συνεχίζεται, αλλά πραγματικά δεν…»!

Και πρόσθεσε η ηθοποιός: «Ήθελα απλά να σας πω ένα γεια, ελπίζω να είστε ασφαλείς, να περνάτε ωραία όσοι είστε διακοπές. Όσοι μπορείτε να βοηθάτε όσο μπορείτε. Τα social media απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν πολύ σοβαρή δουλειά και να επικοινωνήσουν πολύ σοβαρά θέματα και να βοηθήσουν σε σημείο που είναι πραγματικά άξιο συγχαρητηρίων για πολλούς ανθρώπους που έδωσαν τον χρόνο τους για να επικοινωνήσουν τις πληροφορίες όλο αυτό τον καιρό. Συνεχίζουμε να κάνουμε το ίδιο πράγμα, γιατί από ό,τι φαίνεται οι φωτιές δεν σταματάνε. Και συνεχίζουμε τη ζωή μας όπως μπορούμε, όσοι είμαστε ασφαλείς».Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: