Πίτερ Ράμπιτ: Ο λαγός το ‘σκασε (με υπότιτλους) – Monopoli.gr

Πίτερ Ράμπιτ: Ο λαγός το ‘σκασε (με υπότιτλους) - Monopoli.gr

Ο παιχνιδιάρης, σκανταλιάρης και ακαταμάχητος λαγός επιστρέφει δριμύτερος με νέες περιπέτειες, αυτή τη φορά στη μεγάλη πόλη. Ο Πίτερ Ράμπιτ αποκτά φήμη, παθαίνει κρίση ταυτότητας και το σκάει από την οικογένειά του, για να βρει τον εαυτό του.
Στη διασκεδαστική νέα ταινία του πιο άτακτου λαγού στην ιστορία της ανθρωπότητας, ο Φάνης Μουρατίδης δανείζει τη φωνή του στον Πίτερ, ενώ η Στεφανία Λυμπερακάκη -που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το “Last Dance”- χαρίζει τη φωνή της στην αξιαγάπητη Αμέλια, που θέλει να κάνει τον Πίτερ δικό της.
Υπόθεση
Ο αξιαγάπητος κατεργάρης είναι πάλι κοντά μας. Η Μπι, ο Τόμας, ο Πίτερ και οι αδελφές του έχουν φτιάξει μια μικρή οικογένεια, αλλά ο Πίτερ δεν μπορεί να αποποιηθεί την άτακτη φύση του. Μακριά από τον κήπο, ο Πίτερ παρασύρεται σε έναν κόσμο που οι σκανταλιές χαίρουν εκτίμησης, αλλά όταν η οικογένειά του ρισκάρει τα πάντα για να τον βρει, πρέπει να επιλέξει τι είδους λαγός θέλει να είναι.
Το σίκουελ
Μετά την κατάκτηση του κήπου, ο Πίτερ Ράμπιτ βάζει πλώρη για έναν μεγαλύτερο κόσμο, δηλαδή για ακόμα πιο συναρπαστικές περιπέτειες. Ο σκηνοθέτης Will Gluck επιστρέφει για να τον οδηγήσει στους δρόμους της μεγάλης πόλης, όπου θα ανακαλύψει τι είδους ήρωας θέλει να είναι.
«Ο Πίτερ κάνει πολλά λάθη, νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Αυτό τον κάνει απολαυστικό, έχει πλάκα να παρακολουθείς κάποιον που προχωρά χωρίς έγνοια για τις συνέπειες. Στο τέλος, παίρνει το μάθημά του» λέει ο σκηνοθέτης.
Όλοι ξέρουν ότι είναι ένας σκανταλιάρης λαγός, αλλά ο ίδιος δεν το πιστεύει. «Είναι αυτό που είσαι το αντίθετο από αυτό που νομίζουν οι άλλοι για σένα» εξηγεί ο Gluck. «Ο Πίτερ, η Μπι και ο Τόμας θα κάνουν ένα τέτοιο ταξίδι αυτογνωσίας στην ταινία».
Στην πρώτη ταινία, ο Τόμας ΜακΓκρέγκορ και ο Πίτερ Ράμπιτ πολεμούν για έναν κήπο, πριν η Μπι τους αλλάξει τα μυαλά. Η καινούρια ταινία ξεκινά από εκεί. «Η Μπι έχει εκδώσει βιβλίο με τις ζωγραφιές της και ο ΜακΓκρέγκορ έχει συνάψει μία εύθραυστη ανακωχή με τον Πίτερ» εξηγεί ο σκηνοθέτης. Το βιβλίο και η επιτυχία του θα οδηγήσουν λαγούς και ανθρώπους στη μεγάλη πόλη του Γκλόσεστερ, στον εκδοτικό οίκο του Νάιτζελ Μπέιζιλ-Τζόουνς. Ο Νάιτζελ συναρπάζεται από το βιβλίο και παρεξηγεί την ιδιοσυγκρασία του Πίτερ, προκαλώντας του κρίση ταυτότητας. «Ο Νάιτζελ νομίζει ότι ο Πίτερ είναι ένας κακός λαγός και ο Πίτερ θεωρεί ότι ακόμα και η Μπι και ο Τόμας τον βλέπουν ως κακό, οπότε πιστεύει ότι μάλλον είναι…» εξηγεί ο σκηνοθέτης.
Επικεφαλής ανάμεσα σε εκείνους που…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.monopoli.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: