ΠΟΕΣ: Καταγγέλει παραβιάσεις του νόμου για προσωπικό που υπηρετεί στο ΥΠΕΘΑ

ΠΟΕΣ: Καταγγέλει παραβιάσεις του νόμου για προσωπικό που υπηρετεί στο ΥΠΕΘΑ

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

https://www.etsy.com/listing/804994360/bracelet-handmade-women-gold-plated

ΠΟΕΣ: Καταγγέλει παραβιάσεις του νόμου για προσωπικό που υπηρετεί στο ΥΠΕΘΑ

Ανοικτή επιστολή του προέδρου της ΠΟΕΣ Ανέστη Τσουκαράκη προς το ΥΠΕΘΑ.

Τι αναφέρει και τι καταγγέλει:

Ανοικτή επιστολή του Προέδρου της Π.Ο.Ε.Σ. προς το ΥΠΕΘΑ

Χρόνια τώρα (από το 2004) επιχειρήθηκε να σωπάσει η φωνή της συλλογικής εκπροσώπησης των εν ενεργεία στρατιωτικών, που εκφράστηκε από τα σωματεία: Ένωση Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΑΕΔ), Σύνδεσμος Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΥ.Σ.Μ.Ε.Δ.), Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων (Σ.Υ.Σ.Μ.Ε.Δ.) και Π.Ο.Ε.Σ. Δεν το κατάφεραν αυτοί που το προσπάθησαν. Η συλλογική εκπροσώπηση (συνδικαλισμός) είναι πλέον και νομοθετικά ισχυρή.

Ακόμη και σήμερα επιχειρείται προσπάθεια να σωπάσει όχι η συνδικαλιστική πλέον φωνή των εν ενεργεία στρατιωτικών, αυτό το εξασφάλισε ήδη η Π.Ο.Ε.Σ., αλλά η ίδια η Π.Ο.Ε.Σ. Η ιστορική Ομοσπονδία που έδωσε σάρκα, οστά και φωνή σε όλους τους στρατιωτικούς συνδικαλιστές. Ναι. Τα παιδιά θέλουν να σκοτώσουν τη μάνα.

Με επιχειρήματα που αποκρύπτουν την αλήθεια, επιχειρείται να πεισθούν άπαντες ότι το μαύρο είναι άσπρο.

Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και δεν επιδέχεται διαφορετικής ερμηνείας. Κάθε εν ενεργεία στρατιωτικός δικαιούται να είναι μέλος μόνο (επαναλαμβάνω μόνο) του σωματείου της Περιφερειακής Ενότητας (όχι Περιφέρειας) στην οποία εδρεύει η Μονάδα όπου υπηρετεί.

Όσοι στρατιωτικοί υπηρετούν σε Υπηρεσίες που εδρεύουν εντός του Στρατοπέδου Παπάγου οφείλουν να είναι εγγεγραμμένοι μόνο (επαναλαμβάνω μόνο) στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Β.Τ.Α.) και όχι σε άλλη ένωση. Όσοι υπηρετούν ειδικότερα στο ΣΓ ΥΕΘΑ, ΜΥ ΥΠΕΘΑ, ΝΣΚ κλπ, που εδρεύουν εντός του στρατοπέδου Παπάγου και είναι εγγεγραμμένοι σε άλλες ενώσεις πλην της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Β.Τ.Α. και μάλιστα κατέχουν και θέσεις σε Διοικητικά Συμβούλια στρατιωτικών συνδικαλιστικών ενώσεων, ενεργούν πάρα τω νόμω. Δηλαδή παραβιάζουν το νόμο. Γιατί το κάνουν; Ας απαντήσουν μόνοι τους. Κάποια στιγμή όμως όλα θα δουν το φως της δημοσιότητας και η μισή αλήθεια που παρουσιάζουν κάποιοι θα αποδειχθεί ότι δεν είναι έτσι.

Και το ερώτημα που θέτω εδώ δημοσίως, καθόσον γνωρίζω ότι το profil μου παρακολουθείται ανελλιπώς, είναι ένα και μοναδικό.

Οι συνάδελφοι που εμφανίζονται δημοσίως και διαλαλούν την ενότητα και τη νομιμότητα (ενότητα όμως μόνο εάν σβήσει η Π.Ο.Ε.Σ.) σύμφωνα με όσα οι ίδιοι λένε, γιατί παραβιάζουν το νόμο; Γιατί εμφανίζονται κατέχοντες θέσεις σε Διοικητικά Συμβούλια ενώσεων όπου δεν μπορούν να είναι μέλη τους; Γιατί δεν λένε δημόσια την αλήθεια; Η αλήθεια θα ακουστεί, έτσι κι αλλιώς. Και το γνωρίζουν. Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Ευθαρσώς λοιπόν, επαναλαμβάνω και αναμένω τις ενέργειές τους, όπως αυτοί ξέρουν να κάνουν. Όσοι υπηρετούν στο ΣΓ ΥΕΘΑ, ΜΥ ΥΠΕΘΑ, ΝΣΚ και περιφερειακές ενώσεις στρατιωτικών και δεν είναι εγγεγραμμένοι στην Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Β.Τ.Α. και στις περιφερειακές ενώσεις στρατιωτικών στις οποίες οφείλουν να είναι εγγεγραμμένοι, ενεργούν παρά τα νόμω. Αναμένω λοιπόν με ενδιαφέρον. Εάν λέω ψέματα ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Εάν λέω αλήθεια ας σωπάσουν και ας ασχοληθούν με τα προβλήματα των…

Ποιοτική & Οικονομική VoIP Τηλεφωνία
Source link

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: