Ποιά είναι η κορυφαία επιλογή στην περιποίηση προσώπου;

Ποιά είναι η κορυφαία επιλογή στην περιποίηση προσώπου;

Της Ιωάννας Πανουτσοπούλου, MD, Δερματολόγου

Η σύγχρονη γυναίκα θέλει να είναι ανανεωμένη και με αυτοπεποίθηση σε κάθε ηλικία.

Πραγματοποιώντας θεραπείες αναγέννησης προσώπου, επιθυμεί προβλέψιμα και φυσικά αποτελέσματα με τον ελάχιστο δυνατό χρόνο ανάρρωσης. Χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα φροντίδας προσώπου και συνδυάζοντάς τα με εξελιγμένες, μη επεμβατικές θεραπείες στο ιατρείο χωρίς χρόνο ανάρρωσης, μπορούμε να επιτύχουμε εντυπωσιακά, και ταυτόχρονα, φυσικά αποτελέσματα.

Γιατί θεωρώ τα προϊόντα SkinCeuticals κορυφαία επιλογή;

Διότι είναι επιστημονικώς προηγμένα και αξιόπιστα προϊόντα που πραγματοποιούν αυτό που υπόσχονται και με βγάζουν ασπροπρόσωπη ως Δερματολόγο. Τα δραστικά συστατικά που περιέχουν είναι πρωτοπόρα και έχουν προκύψει μετά από ενδελεχείς επιστημονικές έρευνες, συνεπώς γνωρίζουμε ακριβώς πώς δρουν για να βελτιώσουν την υγεία του δέρματος. Παρέχουν λύσεις σε δύσκολα ή απαιτητικά δέρματα και ενισχύουν το αποτέλεσμα των αισθητικών επεμβάσεων.

Γιατί η ολοκληρωμένη φροντίδα του δέρματος ξεκινάει από το σπίτι;

Διότι με τα σωστά προϊόντα καθαρισμού, προφύλαξης, ενυδάτωσης, αναγέννησης και προστασίας του δέρματος σε καθημερινή βάση στο σπίτι, μπορούμε να επιτύχουμε εξαιρετική ποιότητα δέρματος. Μειώνουμε τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος, η ρύπανση, και εν γένει ο σύγχρονος τρόπος ζωής στο δέρμα μας, ώστε τελικά να χρειάζονται λιγότερες ιατρικές θεραπείες. Όπως φροντίζουμε καθημερινά τα δόντια μας στο σπίτι, χρειάζεται να φροντίζουμε με κατάλληλα προϊόντα καθημερινά και το δέρμα μας.

bp2

Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο προϊόν φροντίδας του δέρματος;

Ανάλογα με την ηλικία και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του δέρματός μας χρειάζεται να χρησιμοποιούμε τα αντίστοιχα προϊόντα. Με τη διαγνωστική απεικόνιση με SkinScope και Antera 3D αξιολογούμε το δέρμα και αναλύουμε τις ανάγκες του. Κατόπιν προτείνουμε τα ιδανικά για το συγκεκριμένο κάθε φορά δέρμα προϊόντα καθαρισμού, αντιοξείδωσης, ενυδάτωσης, αναγέννησης και προστασίας, ώστε το δέρμα να είναι υγιές και φωτεινό!

bp3

Για ποιες δερματολογικές παθήσεις έχουν μελετηθεί τα προϊόντα SkinCeuticals;

Έχουν μελετηθεί και ενδείκνυνται για τα πιο απαιτητικά δέρματα όλων των ηλικιών: για δέρμα με ακμή στην εφηβεία ή την ενήλικη ζωή, για ευαίσθητα δέρματα με δερματίτιδα, ροδόχρου, έντονη ξηρότητα ή λιπαρότητα, για έντονες πανάδες και φωτογηρασμένο ή ώριμο δέρμα.  Η φιλοσοφία της SkinCeuticals, όπως και η δική μου ως δερματολόγου, είναι το δέρμα να είναι υγιές και…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: onmed.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: