Ποιο θετικό κλίμα, ποια θετική ατζέντα στα ελληνοτουρκικά; Εικόνες από το Αιγαίο

Ποιο θετικό κλίμα, ποια θετική ατζέντα στα ελληνοτουρκικά; Εικόνες από το Αιγαίο

https://www.etsy.com/listing/804994360/bracelet-handmade-women-gold-plated

Ποιο θετικό κλίμα, ποια θετική ατζέντα στα ελληνοτουρκικά; Εικόνες από το Αιγαίο

Υπάρχει χώρα που θα έβλεπε την “προοπτική προώθησης θετικής ατζέντας” με το γείτονα της , αν αυτός παραβίαζε συστηματικά και με κλιμακούμενη ένταση τα σύνορα της, αμφισβητούσε ευθέως και με θράσος τα κυριαρχικά της δικαιώματα, εκμεταλλευόταν ξεδιάντροπα περιοχές οικονομικής της δραστηριότητας, την συκοφαντούσε και τελικά απατούσε την παράδοση της; Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή η χώρα είναι η Ελλάδα, αλλά τα όσα συμβαίνουν στα ελληνοτουρκικά δε μπορεί παρά να προκαλούν “σκοτεινές σκέψεις”.

Κανένας λογικός άνθρωπος δεν είναι υπέρ της σύγκρουσης με την Τουρκία. Κανένας δεν επιθυμεί τη σύγκρουση. Ουδείς θέλει πολύ περισσότερο μια πολεμική σύγκρουση. Νομίζουμε ούτε η Τουρκία το έχει στη κορυφή των επιλογών της. Όλα αυτά όμως δε μπορεί να σημαίνουν ότι η Ελλάδα θα υποχωρεί διαρκώς σε κάθε τουρκική επιθετική κίνηση. Δεν είναι δυνατόν με όσα έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα να υπάρχουν διαρροές από …κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου που μιλούν για “θετικό κλίμα” στη συνάντηση Μητσοτάκη-Τσαβούσογλου και για “προώθηση θετικής ατζέντας”! Θεωρούν ότι αυτές οι διαρροές κάνουν καλό στο πρωθυπουργικό προφίλ; Έχουν επαφή με το μέσο πολίτη όσοι κάνουν τις διαρροές ή αρκούνται στις δημοσκοπήσεις; Πιστεύουν ότι ο μέσος Έλληνας πολίτης είναι υπέρ της “θετικής ατζέντας’ με την Τουρκία με τα τουρκικά αεροσκάφη να πετάνε πάνω από ελληνικά νησιά, τουρκικό ερευνητικό να ετοιμάζεται να βγει ξανά στο Αιγαίο και τον Τούρκο ΥΠΕΞ να αμφισβητεί ευθέως τη Θράκη; Αν πιστεύουν κάτι τέτοια είναι μάλλον γελασμένοι και καλό θα ΄ναι να αλλάξουν το “τροπάρι”. Τουλάχιστον να μη προκαλούν τη κοινή λογική…

Ενδιαφέρον θα ΄χει βεβαίως και  η αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης σε όσα έγιναν τα τελευταία 24ωρα . Μέχρι στιγμής οι αντιδράσεις είναι υποτονικές.

Για το…θετικό κλίμα και τη …θετική ατζέντα μερικές εικόνες από το τι συνέβη τις τελευταίες ώρες στο Αιγαίο, τις οποίες μας επεσήμαναν αναγνώστες του Militaitre.gr. Είναι ο μέσος πολίτης που προαναφέραμε ο οποίος δεν πείθεται από του…κύκλους των διαρροών.

Ποιο θετικό κλίμα, ποια θετική ατζέντα στα ελληνοτουρκικά; Εικόνες από το ΑιγαίοΠοιο θετικό κλίμα, ποια θετική ατζέντα στα ελληνοτουρκικά; Εικόνες από το ΑιγαίοΠοιο θετικό κλίμα, ποια θετική ατζέντα στα ελληνοτουρκικά; Εικόνες από το ΑιγαίοΠοιο θετικό κλίμα, ποια θετική ατζέντα στα ελληνοτουρκικά; Εικόνες από το Αιγαίο

Ποιοτική & Οικονομική VoIP Τηλεφωνία
Source link

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: